Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

229 προδότες βουλευτές παρέδωσαν τα "κλειδιά" της Πατρίδας στην Καγκελαρία!!!!


Χθες γράφτηκε ακόμα μια μαύρη σελίδα στην Ιστορία της κοινοβουλευτικής μας "δημοκρατίας". Το περήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουνίου μετατράπηκε από ένα άθλιο και ξενόδουλο πολιτικό κατεστημένο ,στην υποθήκευση όχι μόνο της περιουσίας μας , όχι μόνο στο ξεπούλημα της χώρας στους δανειστές μας , αλλά το κυριότερο στην υφαρπαγή των ονείρων των παιδιών μας που επιθυμούν να ζήσουν σε μια Ελεύθερη Πατρίδα.Αφήσαμε λοιπόν όλοι εμείς με τις παραλείψεις μας σε όλους αυτούς τους δοσίλογους να μας ταπεινώσουν , να μας ξεφτιλίσουν και να μας πουλήσουν ως σκλάβους στους δανειστές μας.

Η Εθνική Κυριαρχία μας κατελήθη από αυτούς που βάλαμε για να την φυλάνε!!! Είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατόν να υπάρχουν ΤΟΣΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ στην Ελλάδα μας.

Κάποιοι που υποτίθεται θα με κατηγορήσουν για εθνικό διχασμό έχουν ήδη βολέψει τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους με τα κλεμμένα χρήματα από τον δικό μας ιδρώτα.

Δουλεύαμε , πληρώναμε κανονικά τις εισφορές μας και σε λίγα χρόνια ή μάλλον πολλά στα 67 μας έτη(ελπίζουμε να μην φτάσουμε ως εκεί βλέποντας μια σκλαβωμένη Πατρίδα) θα μας παραδώσουν 360 ευρώ για να έχουμε να περάσουμε 1-2 μέρες του μήνα.

Αυτός ο προδότης ο Ευάγγελος Βενιζέλος που ακόμα διαφημίζει το πείφημο PSI του κούρεψε τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων της πατρίδας έτσι ώστε να μην έχουν να δώσουν ούτε σεντ στους ασφαλισμένους τους.

Τα 360 ευρώ θα είναι πλέον η σύνταξη όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων πλην βουλευτών και δικαστικών γιατί οι τελευταίοι είναι οι πρόθυμοι εκτελεστές όσων διαφωνούν με την καταστροφή της χώρας μας.

Η Ελλάδα αποικία χρέους (έτσι την έλεγε ο Αλέξης πριν ξεπουληθεί στο ξένο κεφάλαιο) θα παραμείνει στην περίφημη ευρωζώνη μέχρι να της πάρουν και το τελευταίο "ασημικό" της για να χρησιμοποιήσουμε εδώ την συνθηματολογία των "αντιμνημονιακών" που μόλις έπιασαν καρέκλα πούλησαν όχι μόνο τις Ιδέες τους αλλά και τα κορόϊδα που τους ψήφισαν.


Τα μέτρα δεν θα σας τα γράφουμε από σήμερα άλλωστε σε πέντε-έξι μήνες θα τα νιώσετε στο πετσί σας.

Τα παιδιά σας θα εξακολουθήσουν να πηγαίνουν υποσσιτισμένα στα σχολεία τους, εσείς θα γεμίζετε νέα χρέη από τα αυξημένα χαράτσια και τους κάθε λογής άδικους φόρους και η κοινωνία θα βιώνει μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση από αυτή που βίωσε έως τώρα.

Και εάν νομίζετε πως οι θυσίες σας θα πιάσουν τόπο γελάστε πλάνην οικτρά. Το χρέος της Πατρίδας το 2022 θα είναι στο 200% του ΑΕΠ.

Δηλαδή το 2010 μπήκαμε με ποσοστό χρέους 120% του ΑΕΠ και 12 χρόνια μετά θα είναι στα 200% του ΑΕΠ.

Αυτό σημαίνει πως το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν θα έχει μειωθεί τόσο με τα υφεσιακά μέτρα που μας δίνουν που και θα πληρώνουμε και το χρέος μας θα ανεβαίνει!!!

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός χθες στη Βουλή παραδέχθηκε πως δεν του αρέσουν τα μέτρα, ούτε περιμένει πως με αυτά θα έχουμε ΠΟΤΕ ανάπτυξη!!

Όμως ήταν λέει η καλύτερη λύση. Και ερωτάμε γιατί δεν είναι καλύτερη λύση το σχέδιο Σόϊμπλε για την πενταετή απομάκρυνσή μας από την Ευρωζώνη;

Μα απλούστατα γιατί οι βουλευτές μας θέλουν να παίρνουν τα χρήματά τους σε ευρώ και να έχουν μεγαλύτερη αξία και ας πουληθεί και η Ακρόπολη!!!

Μόλις δυο κόμματα οι κομμουνιστές του ΚΚΕ και οι Εθνικιστές , Ναζί πείτε τους όπως θέλετε εσείς ψήφισαν ΟΧΙ και τίμησαν την ψήφο του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα.

Τα δυο αντιδημοκρατικά  κόμματα σύμφωνα με τους "δημοκράτες" πολιτικούς μας δεν θέλησαν να δώσουν γη και ύδωρ στους δανειστές μας ούτε να μας διαλύσουν ως κοινωνία.

Αυτοί οι "ανεύθυνοι" και καμιά σαρανταριά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπαν ΟΧΙ στην υποταγή μας και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας.

Είναι βέβαιο πως εμείς δεν ανήκουμε σε κανένα από αυτά τα δυο κόμματα. Όσοι μας διαβάζετε το έχετε ήδη αντιληφθεί όμως δεν μπορούμε να σας γράφουμε ψέματα και να σας μιλάμε για επιτυχία της χώρας.

Η Ελλάδα χθες ξεπουλήθηκε από το άθλιο πολιτικό προσωπικό της στους δανειστές μας.

Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα κάνει αγώνα μέχρι και ο τελευταίος πολίτης να αντιληφθεί πως τα μνημόνια της υποταγής δεν αποτελούν λύση για τα προβλήματά μας.

Οι νενέκοι πολιτικοί δεν θα έχουν καμιά θέση πλέον στις αναρτήσεις μας. ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΛ είναι για εμάς κόμματα που δεν πρέπει να υπάρχουν.

Εδώ δεν θα διαβάσετε ΠΟΤΕ ξανά καμιά ανακοίνωσή τους. Όλα τα κείμενα που θα τους αφορούν θα έχουν να κάνουν με καταγγελίες για τα δεινά που μας φόρτωσαν.

Στον αγώνα αυτό της σωστής ενημέρωσης δεν είμαστε ευτυχώς μόνοι μας. Πολλά διαδικτυακά μέσα έχουν καταλάβει πλέον πως το παλιό κομματικό κατεστημένο πρέπει και να ανατραπεί αλλά και να τιμωρηθεί για τα εγκλήματά του.


Ψεύτες και κλέφτες πολιτικοί οδήγησαν την Πατρίδα στο κατώτατο σκαλοπάτι της διεθνούς πολιτικής σκηνής.

Σε κανένα Κράτος του κόσμου (ούτε στις αφρικανικές αποικίες) δεν θα πέρναγαν από τη Βουλή τέτοια μέτρα οικονομικής υποτέλειας που αμφισβητούν και καταλύουν την Εθνική μας Κυριαρχία.

Στα τέσσερα το πολιτικό μας σύστημα πλην 64 βουλευτών που είπαν ΟΧΙ . Για αυτούς θα υπάρχει χώρος εδώ μέσα αφού στα συστημικά ΜΜΕ δεν θα έχουν πλέον καθόλου.

Πανηγυρίζουν από χθες οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ για το χθεσινό αποτέλεσμα , μαζί τους όλο το ντόπιο κεφάλαιο και οι Τραπεζίτες που θα συνεχίσουν να θησαυρίζουν για τα επόμενα τρία μνημονιακά χρόνια.

Όλοι αυτοί ελπίζουν πως τα μνημονιακά χρόνια θα ξεπεράσουν και τα 400 της Τουρκοκρατίας!!

Στο χέρι μας είναι όταν μας δώσουν και πάλι το δικαίωμα να ψηφίσουμε να μην ΛΥΓΙΣΟΥΜΕ και να τους στείλουμε στον κάλαθο της Ιστορίας και στις φυλακές για την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που έκαναν.

Είμαστε περισσότεροι , είμαστε Έλληνες δεν φοβόμαστε τις φυλακές τους, θα τους ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

ΥΓ: Δεν μας φοβίζουν οι αγωγές σας , τζάμπα προσπαθείτε να μας φιμώσετε. Προχωρείστε στη φυσική μας εξόντωση εάν θέλετε να σιωπήσουμε. Οι απειλές σας είναι για εμάς ένας ακόμα λόγος να  σας πολεμάμε με περισσότερο ΜΙΣΟΣ. Είσαστε δοσίλογοι τελεία και παύλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: