Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Τα κλεμμένα από τις μίζες πότε θα επιστρέψουν;

Καθώς όλοι Γερμανοτσολιάδες πιέζουν την κυβέρνηση να υπογράψει ένα νέο μνημόνιο. Εμείς εδώ αναλογιζόμαστε πως αυτός ο λαός ανέχεται ακόμα ΤΩΡΑ , να μην έχουν τιμωρηθεί οι δεκάδες πολιτικοί που πλούτισαν από τις μίζες.


Είναι αδιανόητο την ώρα που ματώνει ο Ελληνικός Λαός ,να μην έχουν επιστραφεί τα κλεμμένα από τις μίζες στα εξοπλιστικά και αλλού ,και οι κάτοχοί τους,οι κλέφτες δηλαδή  του δημοσίου χρήματος να κάνουν διακοπές με τα δικά μας χρήματα!!!!

Ένας Τσοχατζόπουλος δεν είναι αρκετός για να εξυγιανθεί ο πολιτικός κόσμος της χώρας, από την μπόχα και την δυσωδία που τον ακολουθεί δεκαετίες τώρα.

Και μπορεί η κυβέρνηση "πρώτη φορά αριστερά" να εξαπάτησε τους ψηφοφόρους της μιλώντας για ΚΑΘΑΡΣΗ, αλλά εμάς όχι.

Πέντε μήνες μετά ,και καμιά έρευνα για τα κλεμμένα δεν έχει γίνει.

Πέντε μήνες μετά και ο Λάτσης δείχνει ακόμα πιο ισχυρός με την "αριστερή" κυβέρνηση.

Πέντε μήνες μετά και όλοι οι γνωστοί ολιγάρχες δεν έχουν πληρώσει τίποτα παραπάνω από τα πενιχρά που πλήρωναν επί δεκαετίες.

Ελπίζουμε να μην χρειαστούν ακόμα πέντε χρόνια μέχρι να καταλάβει ο Πρωθυπουργός της Χώρας πως εάν δεν πληρώσουν επιτέλους και οι οικονομικά ισχυροί ,η Πατρίδα δεν σώζεται.

Με τις δήθεν ελεημοσύνες των εφοπλιστών , με την τεράστια φοροδιαφυγή των οικονομικά ισχυρών και κυρίως με την οικονομική αβεβαιότητα εάν και αύριο θα έχουμε ευρώ ,το πράγμα δεν προχωράει.

Ας κάνουν επιτέλους την ΡΗΞΗ, με όσους υποθήκευσαν τα όνειρα των παιδιών μας.

Τι περιμένουν να μας λυπηθούν οι δανειστές μας;

Αυτά ούτε στα παραμύθια της χαλιμά δεν συμβαίνουν. Γιατί δυστυχώς ο χορτάτος δεν σκέφτεται ποτέ τον πεινασμένο!!!!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: