Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

Σε λίγο το μεγάλο συλλαλητήριο για την αξιοπρέπειά μας για την Πατρίδα μας

 
Λένε κάποιοι πως η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ. Δεν μας λένε όμως πως μπορεί να επιβιώσει με ένα ΜΗ βιώσιμο χρέος ,το οποίο της φόρτωσαν με ΔΟΛΟ οι εταίροι της σε συνεργασία με ένα άθλιο πολιτικό προσωπικό, που ήταν μαθημένο να ζει εκτός από τα χρήματα που έπαιρνε για να μας "δουλεύει" ψιλό γαζί  με μίζες.
Μίζες παντού για να κάνεις δουλειά με το δημόσιο. Λίγοι "έφαγαν" δις ευρώ από όλους εμάς που καλούμαστε τώρα ως οι μ@λ@κες της υπόθεσης να πληρώσουμε 322 δις τόκους και τοκοχρεολύσια ως το 2030 εάν συνεχιστεί το μνημόνιο των Σαμαρά-Βενιζέλου που έλεγαν πως μας έσωσαν!!!

Σωτηρία με διάλυση του κοινωνικού ιστού της Χώρας , και φυγή των νέων μας στο εξωτερικό είχαμε χρόνια να ζήσουμε.

Όσο για τις "δημοκρατικές" απόψεις που κατά καιρούς εκφράζουν είχαμε να τις ακούσουμε από την μαύρη επταετία. 

Και να λοιπόν που ήρθε η "ανεύθυνη" αριστερή κυβέρνηση που εμείς πολεμήσαμε με τα κείμενά μας, να διαπραγματευθεί με την Τρόϊκα την οποία πλέον η ίδια αποκεαλεί αποκαλεί θεσμούς, το μέλλον των παιδιών μας.

Και φυσικά εμάς μας είχαν κατατάξει οι δοσίλογοι πολιτικοί μας στη β' κατηγορία της Ε.Ε. Μας ήθελαν τα γκαρσόνια της , να μην σηκώνουμε κεφάλι και να εξυπηρετούμε ΠΙΣΤΑ τις παράλογες απαιτήσεις τους.

Θέλουν να διαλύσουν κάθε τι ελληνικό και ελεύθερο ,προκειμένω να μην χάσουν ούτε μία δεκάρα από τα ελάχιστα χρήματα που μας έχουν δανείσει.

Γιατί άμα διαβάσετε και το παραπάνω κείμενο θα δείτε πως το "δάνεισμα" τους είναι λογιστικό και το ρευστό που έδωσαν ελάχιστο.

Ακόμα όμως και αυτό το έκαναν για να σώσουν το Τραπεζικό τους σύστημα που είναι τόσο διεφθαρμένο όσο και η "δημοκρατία" που επιβάλλουν στα φτωχά κράτη -μέλη της Ε.Ε όπως είμαστε πλέον και εμείς.

Είναι μοναδική ευκαιρία για όλους εμάς να αποδείξουμε (δεν το έχουμε βέβαια ανάγκη) πως είμαστε ΓΝΗΣΙΟΙ απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων.

Απόγονοι του Λεωνίδα που χρειάστηκε μόλις 300 πολεμιστές για να καθυστερήσει ( για να γράφουμε αλήθειες) τους Πέρσες στις Θερμοπύλες.

Όμως πάντα υπήρχαν και "Εφιάλτες" αλλά δεν ήταν τόσο ξεδιάνδροπα κυνικοί όπως οι σημερινοί.

Σαν αυτούς που πήγαν στο συλαλλητήριο παραμονής της χώρας στην Ε.Ε, με πλακάτ οι Γερμανοί θέλουν το καλό μας και είναι φίλοι μας!!!

Αυτοί λοιπόν θέλουν να είμαστε ραγιάδες και ΟΧΙ Έλληνες. Φαίνεται σε αυτούς τα 400 χρόνια οθωμανικής σκλαβιάς αλλοίωσαν το DNA τους.

Όμως αυτοί είναι οι λίγοι , οι πολλοί (όλοι εμείς)  στην από εδώ πλευρά και ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης και ιδεολογίας βροντοφωνάζε πως είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Και οι Έλληνες είναι Ελεύθεροι και Περήφανοι δεν σκύβουν το κεφάλι ακόμα και όταν απειλούν να τους το κόψουν.

Οι Έλληνες θα νικήσουν , ποτέ κανένας δεν μας νίκησε παρά μόνο όταν παραδοθήκαμε.

Στεναχωρούμε συχνά τελευταία τους συνεργάτες των Γερμανών στην Ελλάδα ,με τα εκατομμύρια μίζες που πήραν από την Siemens αλλά δεν πειράζει.

Θα συνηθίσουν αφού και στις επόμενες εκογές θα δουν τα ποσοστά τους να μικραίνουν και τους ίδιους να παλεύουν για να μπουν στη Βουλή.

Θα τους βοηθήσουν ο Σόίμπλε , η Μέρκελ , ο "φιλέλληνας" Γιούνκερ,, ο Ντράγκι  και όλοι αυτοί που μνημονεύονται θετικά στα πληρωμένα συλαλλητήριά τους.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: