Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Πέφτει η Κυβέρνηση δεν υπογράφουν οι ΑΝ.ΕΛ το νέο μνημόνιο

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενοςΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ , οι ΑΝ.ΕΛ ετοιμάζονται να καταψηφίσουν στη Βουλή το νέο μνημόνιο.Ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Πάνος Καμμένος δήλωσε σε στενό συνεργάτη του πως δεν θα βάλει την υπογραφή του στην καταστροφή της Ελλάδος.

"Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες , είχα πάρα πολλές στην πολιτική μου καριέρα" τόνισε ενώ συμπλήρωσε πως οι "πρόθυμοι" δεν έχουν θέση στις τάξεις των ΑΝ.ΕΛ και οι περισσότεροι έφυγαν και πήγαν στο κόμμα του Σαμαρά κατά την περίοδο της Προεδρικής εκλογής.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες για την Κυβέρνηση αφού έχει ενημερωθεί ο Αλέξης Τσίπρας και εάν τελικά υπογράψει θα αναζητήσει κυβερνητικό εταίρο.

Ο "πρόθυμος" Σταύρος Θεοδωράκης προβάρει υπουργικό κουστούμι ,αφού δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναζητήσει συνεργασία με ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Βέβαια ποτέ μην λές ποτέ, γιατί πλέον έγινε και αυτός (Τσίπρας) φιλοευρωπαίος και τρώει το ένα χαστούκι μετά το άλλο από την Τρόϊκα την οποία αποκαλούν πλέον θεσμούς  αυτός και τα "συντρόφια" του.

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νέα μας ανάρτηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΟ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΠΟΤΑΜΙ , ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ ΒΑΡΩΝ.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.