Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Σαμαράς: Τώρα θυμήθηκες να με πάρεις; Ντόρα: Δεν πήρα να πούμε τα προσωπικά μας...


Έντονα ενοχλημένος από την κίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη να επισκεφτεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα για να ενημερωθεί για την πορεία της διαπραγμάτευσης ήταν Αντώνης Σαμαράς και δεν έκανε καμία προσπάθεια να το κρύψει!

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε αμέσως τον Αντώνη Σαμαρά, μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του κ. Σαμαρά, η κα Μπακογιάννη ενημέρωσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό ωστόσο ο κ. Σαμαράς είπε στη βουλευτή του κόμματός ότι "έπρεπε να με είχατε καλέσει πριν πάτε και όχι μετά".

Από την απάντηση του προέδρου της ΝΔ φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι έντονα ενοχλημένος από την πρωτοβουλία της κα Μπακογιάννη να ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Όμως η... δράση του Αντώνη Σαμαρά και η έκφραση της ενόχλησής του είχε και... αντίδραση, την απάντηση από την Ντόρα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με το περιβάλλον της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, η κα Μπακογιάννη απάντησε στον πρόεδρο της ΝΔ: "Αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα να συζητάμε τα προσωπικά μας. Θεώρησα ότι είναι υποχρέωσή μου να σε ενημερώσω για την κατάσταση στην οποία είναι η χώρα μετά τη συνάντησή μου με τον πρωθυπουργό".

ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και τι ειπε δηλαδη η ντόρα στον τσίπρα;

βουρ αλέξη για 3ο μνημόνιο και εδώ είναι το μητσοτακέικο να το στηρίξει;

Ανώνυμος είπε...

Συνάντηση Σαμαρά- Καραμανλή με μηνύματα για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας