Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Πάνε να ξεφτιλίσουν τελείως τον Τσίπρα οι θεσμοί


Οι κωλοτούμπες του διαδικύου καλούν τώρα τον Τσίπρα να υπογράψει την νέα "βελτιωμένη" πρόταση των Θεσμών!!
 Η βελτίωσή της έγκειται όπως υποστηρίζουν πως οι θεσμοί αναλαμβάνουν την υποχρέωση στο μέλλον να κουρέψουν το ελληνικό χρέος!!

Το ίδιο δηλαδή που πριν δυο μέρες έβλεπαν βιώσιμο τώρα λένε πως θα το κουρέψουν. Είναι τέτοια η γραφικότητα των διαδικτυακών δήθεν "φίλων" του Αλέξη που τον καλούν για να σωθεί η Πατρίδα να υπογράψει την βελτιωμένη συμφωνία!!

Οι ίδιοι καθυβρίζουν Παπανδρέου -Σαμαρά -Βενιζέλο επειδή υπέγραψαν τα μνημόνια και έφεραν την γενοκτονία του ελληνικού λαού.

Πήραμε θέση σήμερα όχι επειδή πιστεύουμε πως υπάρχει άλλος εύκολος δρόμος εκτός από αυτόν της αποδοχής μια συμφωνίας.

Γνωρίζουμε τις τραγικές επιπτώσεις για την Χώρα μας αλλά δεν είμαστε της άποψης πως πρέπει να ταπεινωνόμαστε επειδή είμαστε οι "φτωχοί" συγγενείς μιας Ε.Ε που οδηγεί σε εξαθλίωση τους λαούς της.

Γνωρίζουμε επίσης πως τα ΟΧΙ έφεραν ΑΙΜΑ-ΠΟΝΟ-ΘΥΣΙΕΣ και δυστυχώς όχι δικαίωση για το πάγιο αίτημα πλήρους ανεξαρτησίας του Ελληνικού Έθνους.

Πάντα ήμασταν υπό την κηδεμονία κάποιου ισχυρού. Από την ανεξαρτησία μας από τους Τούρκους περάσαμε στους Άγγλους και μετά στους Αμερικανούς.

Ο Λεωνίδας και οι 300 απλώς καθυστέρησαν τις ορδές των βαρβάρων. Όπως και η πτώση της δικτατορίας το 1974 έφερε μια ληψή δημοκρατία αφού οι συνεργάτες της Χούντας παρέμειναν στα καίρια πόστα του Ελληνικού Κράτους.

Οι ίδιες οικογένειες απομυζούν τον Εθνικό μας πλούτο από την Χούντα έως σήμερα. "Έφτιαξε και κάποιες άλλες η ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ τα επόμενα χρόνια αλλά ουσιαστικά οι παλιοί "παίχτες" συνέχισαν να πλουτίζουν με δανεικά και αγύριστα.

Τι αριστερή κυβέρνηση είναι αυτή λοιπόν που ανέχεται οι ίδιοι πλουτοκράτες να απομυζούν τον εθνικό μας πλούτο;

Τι είδους δεξιά είναι αυτοί που προσκυνάει οτιδήποτε έρχεται από έξω ως πρόταση "σωτηρίας" και ο αρχηγός της αποκαλεί πραξικόπημα το δημοψήφισμα μέσα στη Βουλή;

Να πληρώνω εγώ για να παίρνει δουλειές  ο Χριστοφοράκος και η γερμανική Siemens και να δίνει δωράκια στο Μητσοτακέϊκο δεν το βλέπω πιθανό.

Αφού υπέρ του ΝΑΙ είναι οι γνωστοί-άγνωστοι που καταλήστεψαν το Ελληνικό Δημόσιο δεν έχω καμιά θέση ανάμεσά τους.

Γνωρίζω βέβαια πως με την επιλογή μου αυτή ίσως δεν επιβιώσω καν. Όμως μπας και επεβίωσε ο Λεωνίδας , ο Μεταξάς , και όσοι είπαν τα μεγάλα ΟΧΙ.

Το "ΟΧΙ" είναι αυτοκτονία λένε οι νενέκοι από όλες τις πλευρές. Και ποιος σας είπε βρε μασκαράδες πως θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε υπόδουλοι;


Η Ελλάς είπε ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι αποικία χρέους. Ας το θυμηθεί και πάλι πριν "καβαλήσει" στο Πρωθυπουργικό αεροσκάφος και πάει να υπογράψει άλλο ένα μνημόνιο θηλιά στο λαιμό μας.

Όχι δεν είμαι αριστερός και ούτε θα γίνω. Είμαι απλώς ένας κλασσικός Έλληνας που ουδέποτε φοβήθηκε στη μακρόχρονη Ιστορία του.

Υπήρχαν βέβαια και οι ραγιάδες, οι ταγματασφαλίτες , οι γερμανοτσολιάδες και τόσοι άλλοι δοσίλογοι.

Η Ελλάδα έβγαλε ΗΡΩΕΣ αλλά και Εφιάλτες.

Πειράζει που θέλω να μοιάσω στους πρώτους "πεθαίνοντας" από ασιτία. Μην φοβάσαι Άδωνι δεν θα γίνουν όλες οι Ελληνίδες πόρνες ή παραδουλεύτρες υπάρχουν και οι Σουλιώτισσες και ο χορός του Ζαλόγγου.

Υπάρχει και το Κούγκι..
Η ανατίναξη στο Κούγκι θυμίζει εκείνη στη Μονή Αρκαδίου
Βέβαια ο ιστορικός Άδωνις που επί δεκαετίες μας έπρηζε με τα κατορθώματα των προγόνων μας απλώς πωλούσε βιβλία τα οποία δεν διάβαζε ή δεν καταλάβαινε τι μηνύματα πέρναγαν.

Σ.Μ 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mαξίμου: Η ελληνική κυβέρνηση πρότεινε διετή συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM)

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση ζητάει λεφτά για 2 χρόνια και ρύθμιση χρέους.
«Ψήνεται» νέα διαπραγμάτευση Ο Τσίπρας ζητάει διετή συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) για να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες χρηματοδότησης. Ζητάει και ταυτόχρονη αναδιάρθρωση του χρέους. «Η κυβέρνηση μέχρι τέλους θα διεκδικήσει βιώσιμη συμφωνία ενός ευρώ», αναφέρει non paper του Μαξίμου Ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιάννης Μπουτάρης βρέθηκε στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα με σύνθημα "Μένουμε Ευρώπη".
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήταν ανάμεσα στους διαδηλωτές που φώναξαν υπέρ του "ναι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Γιάννης Μώραλης: "Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει μέλλον η χώρα μας εκτός Ευρώπης"

Ανώνυμος είπε...

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση που έκανε πριν από λίγο σε τηλεοπτικό σταθμό ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος. «Ήταν λάθος η επιλογή του δημοψηφίσματος», τόνισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

«Η νέα πρόταση Τσίπρα προς την τρόικα είναι ακόμα χειρότερο μνημόνιο με αντιλαϊκά μέτρα» αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ανώνυμος είπε...

Μπακογιάννης για Ζωή: Πώς έκανε τους αγώνες; Με την παράνομη σύνταξη και την υπεράσπιση βιαστών;

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται χρόνος τουλάχιστον δύο εβδομάδων, ξεκάθαρο ερώτημα και διεθνείς παρατηρητές να παρακολουθούν την διαδικασία, τονίζει ο γενικός γραμματέας

Με μια απόφαση-«βόμβα» το Συμβούλιο της Ευρώπης, το οποίο την Τετάρτη, όπως πρώτο μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, εκτιμά πως «οι συνθήκες διεξαγωγής του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, δεν πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές».