Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Η συμφωνία είναι κοντά λένε τα ΜΜΕ εμείς θα σας μιλήσουμε ακόμα μια φορά στη γλώσσα της Αλήθειας για το τι σημαίνει


Η νέα συμφωνία , το νέο μνημόνιο είναι προ των Πυλών και εμείς εδώ θα σας μιλήσουμε την γλώσσα της Αλήθειας αλλά και των αριθμών που βασανίζουν τις ζωές μας.Δεν είναι δυνατόν από ένα  Ελληνικό Κράτος που χρωστάει 320 δις εσύ Ε.Ε και ΔΝΤ να αξιώνεις μέχρι το 2030 ΤΟΚΟΥΣ και ΧΡΕΟΛΥΣΙΑ ύψους 322,1 δις !!!! ευρώ.

Είναι γεγονός πως η ελληνική κοινή γνώμη έχει παντελή έλλειψη ενημέρωσης στο θέμα των οικονομικών δεδομένων.

Χρόνια οι πολιτικοί έκρυβαν τα τεράστια ελλείματα που δημιουργούσαν με τις πολιτικές τους,  και η οικονομική μας ευδαιμονία στηριζόταν πάντα σε δανεικά και μέχρι τότε αγύριστα!!

Η ώρα της αλήθειας όπως είπε και σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη ήρθε και για την παρούσα Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία έλεγε πως θα σχίσει τα μνημόνια και θα καταργήσει όλους τους Νόμους που μας έφεραν σε απόγνωση.

Είναι γνωστό πως δεν συμφωνούμε με τις νεοφιλελεύθερες απόψεις στην οικονομία της κ. Μπακογιάννη.

Δεν πιστεύουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία , ούτε είμαστε οπαδοί του καπιταλισμού.

Θεωρούμε πως είναι ένα ΑΔΙΚΟ σύστημα το οποίο οδηγεί σε ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ τους  λίγους και σε απόλυτη ΦΤΩΧΕΙΑ τους πολλούς.

Δεν είμαστε επίσης οπαδοί ολοκληρωτικών καθεστώτων , ούτε θεωρούμε πως η Χώρα μας μπορεί να απομονωθεί από όλους και να ζήσει μόνη της.

Όμως δεν είναι δυνατόν να κάνουμε ό,τι μας συμβουλεύουν οι δήθεν εταίροι μας, οι οποίοι κοιτάνε ΜΟΝΟ το δικό τους συμφέρον.

Να είμαστε οι παρίες της Ε.Ε , δεν είναι ανεκτό για έναν υπερήφανο λαό όπως είναι οι Έλληνες.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν σήμερα συνέλληνες που να συμφωνούν στο να μειωθούν και άλλο οι μισθοί και οι συντάξεις.

Η νέα συμφωνία εάν είναι στο πνεύμα της προηγούμενης θα είναι καταστροφική για τον Τόπο.

Δεν θα υπάρχει μέλλον για την μεσαία τάξη που θα πτωχοποιηθεί και άλλο,και θα καταλήξει φτωχή!!!

Η δική σας θέληση που εκφράστηκε στις 25 Γενάρη και αφορούσε σε ΡΗΞΗ με τις σημερινές πολιτικές της Ε.Ε,  και με κατάργηση των μνημονίων δεν μπορεί να πάει στον κάλαθο των αχρήστων.

Εάν η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να συνεχίσει τον κατηφορικό δρόμο των Σαμαρά-Βενιζέλου, καλύτερα να οδηγήσει την Χώρα σε εκλογές.

Εάν δεν το κάνει , όποτε και εάν αυτές γίνουν ο ΛΑΟΣ θα τιμωρήσει τους ΨΕΥΤΕΣ και τον ίδιο τον  κ. Τσίπρα που τον κοροϊδεψε προεκλογικά και μετά έγινε ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ.

Το αρχικό βίντεο καθώς και άλλα θα κοσμούν το ιστολόγιό μας καθημερινά εάν ο Τσίπρας αποδειχθεί ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ και υπογράψει νέο μνημόνιο.

Είναι ώρα ευθύνης για όλους τους βουλευτές όταν θα έρθει η συμφωνία στη Βουλή να πράξουν το ΚΑΘΗΚΟΝ τους απέναντι στην Πατρίδα.

Η υστεροφημία όσων υπογράψουν την καταδίκη της Ελλάδας θα έχει αμαυρωθεί δια παντός.

Οι επόμενες γενεές θα διδάσκονται στα σχολεία, για όσους πολιτικούς πρόδωσαν την ΧΩΡΑ για τριάντα αργύρια ή μάλλον ευρώ.

Η Ελλάδα δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμα ΥΠΟΔΟΥΛΗ των ξένων και ντόπιων ολιγαρχών και τοκογλύφων , ούτε δέσμια "συμμαχιών" που αμαυρώνουν την λαμπρή ΙΣΤΟΡΙΑ της.

Η Ελλάδα αργά ή γρήγορα θα ΝΙΚΗΣΕΙ.

Η Δημοκρατία στη Χώρα που την γέννησε θα αποκατασταθεί.

Οι προδότες και οι δοσίλογοι θα τιμωρηθούν.

Η Δικαιοσύνη θα λάμψει και πάλι στον Τόπο που την γέννησε...

Σ.Μ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΩΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κάπου στην Ζάμπια ένας μονολογεί, 'έτσι όπως πάμε, Ελλάδα θα γίνουμε'