Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Αμερικανοτσολιάδες και Γερμανοτσολιάδες και με την βούλα!!!


Συγκλογιστικές αποκαλύψεις έκανε σήμερα στη Βουλή ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης πρώην εκπρόσωπος της Χώρας μας στο ΔΝΤ.


Κατέθεσε στην σχετική επιτροπή που εξετάζει το κατά πόσο είναι νόμιμο το ελληνικό χρέος πως το ΔΝΤ έκανε σεμινάρια σε Έλληνες δημοσιογράφους για να υπερασπίζονται τις θέσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στα μέσα που δούλευαν!!

Μάλιστα είπε πως αντίστοιχα σεμινάρια έκανε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε Έλληνες Δημοσιογράφους για να προπαγανδίζουν υπέρ των θέσεων της στο θέμα του ελληνικού χρέους.

Έτσι ο μνημονιακός μας μονόδρομος γινόταν μέσω προπαγάνδας από μερίδα δημοσιογράφων που σε καμιά περίπτωση δεν τίμησαν το λειτούργημά τους.

Μάλιστα ο κ. Ρουμελιώτης ζήτησε από την Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει το θέμα του ελληνικού χρέους να ζητήσει από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ταμείου κ Τζέρυ Ρέϊς τα ονόματα των ελλήνων δημοσιογράφων που παρακολούθησαν τα συγκεκριμένα σεμινάρια ,έτσι ώστε  αυτά να δοθούν στη δημοσιότητα.

Όλοι τότε θα καταλάβουν (όσοι αφελείς πιστεύουν ακόμα στην ανεξαρτησία των δημοσιογράφων) γιατί είχαν γίνει πιστά σκυλιά των δοσιλόγων που ξεπουλούσαν και ζημίωναν την χώρα μας.

Η ΕΣΗΕΑ ως συνήθως δεν γνωρίζει τίποτα , άλλωστε για την απαξίωση του κλάδου φέρει ακέραια την ευθύνη , αφού έχει δημιουργήσει ένα κλειστό club το οποίο ουδεμία σχέση έχει με χιλιάδες δημοσιογράφους που παλεύουν ανασφάλιστοι να κάνουν το λειτούργημά τους.

Στο διαδίκτυο συγκεκριμένα ουδείς όμιλος κολλάει δημοσιογραφικά ένσημα και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι , αλλά η ένωση των δημοσιογράφων κάνει πως δεν το βλέπει.

Οι πρόσφατες εκλογές ανέδειξαν ακόμα μια φορά κομματικοποιημένα άτομα και για πρώτη φορά η ένωση κατάφερε να βγάλει για Πρόεδρο την εκλεκτή της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου που δούλευε παλιότερα στο ΒΗΜΑ.

Δηλαδή σε ό,τι πιο συστημικό και άθλιο υπάρχει από εφημερίδα στον Τόπο μας.

Το Βήμα πάει με όλες τις εξουσίες από χούντα μέχρι σήμερα και κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κυνηγήσει τους ιδιοκτήτες τους για τις τεράστιες παρατυπίες τους.

Ούτε καν η "αριστερή" κυβέρνηση δεν δείχνει να τους αγγίζει. Άλλωστε στο mega που έκλεβε και το ρεύμα της ΔΕΗ , για πολλά χρόνια η παρουσία των Λαμπράκηδων καθόριζε την πολιτική του στάση.

Μην ξεχνάμε πως ο Ψυχάρης ήταν βουλευτής της ΝΔ και μόλις είδε πως η ήττα έρχεται πήδηξε από το καράβι της ΝΔ και απεχώρησε από την Βουλή.

Δήλωσε αηδιασμένος με τον πολιτικό κόσμο που δεν  συννενοείται για το καλό του Τόπου.

Μάλλον θα έπρεπε να είναι αηδιασμένος με την πληροφόρηση που παρέχει το συγκρότημα από την Χούντα των συνταγματαρχών έως σήμερα!!!

Εμείς κρατάμε βέβαια τις επιφυλάξεις μας για τις τωρινές καταγγελίες του κ. Ρουμελιώτη ,ο οποίος θα έπρεπε πολύ νωρίτερα και πριν παραιτηθεί ή τον παραιτήσουν να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για όσα τον πληροφορεί σήμερα.

Θα παρακολουθήσουμε το θέμα και θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Ελπίζουμε να δούμε ονόματα για να μην κηλιδωθούν όλοι οι δημοσιογράφοι.

Εμείς σεβόμαστε αυτούς που πιστεύουν πως η σωτηρία μας είναι κοντά στους εταίρους μας αρκεί οι τελευταίοι να μην έχουν οικονομικό όφελος για τις απόψεις τους!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: