Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Γιατί συνεχίζει ακόμα τις διαπραγματεύσεις η "περήφανη" Κυβέρνηση μας ;

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΕΝΕΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ; 
Παρακαλάμε να μας λυπηθούν οι θεσμοί και να κλείσει η συμφωνία. Είναι πραγματικά μέγιστη ξεφτίλα για τους Συριζαίους η διαπραγμάτευση αυτή.Πήραν πίσω όλο το πρόγραμμά τους της Θεσσαλονίκης και ακόμα οι θεσμοί τους ζητάνε και άλλα.

Πρότειναν μέτρα 8 δις ευρώ και οι αιμοσταγείς Γερμαναράδες θέλουν ακόμα και άλλα. Και αναρωτιέται ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα λίγη τσίπα δεν έχει η Ελληνική αποστολή να αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις ;

Αυτοί που σας έλεγαν πως με ένα Νόμο θα καταργήσουν όλους τους μνημονιακούς Νόμους τώρα τι ακριβώς συζητάνε ;

Μένει ο ΕΝΦΙΑ , αυξάνεται ο ΦΠΑ σε βασικά ήδη , κόβουν ό,τι έχει απομείνει από μισθούς και συντάξεις και ακόμα συμφωνία δεν έκλεισε.

Τέτοια αριστερή ξεφτίλα δεν το περίμενε ούτε ο πιο φανατικός Συριζαίος ψηφοφόρος.

Αυτοί που έλεγαν Γερμανοτσολιά τον Σαμαρά παρακαλάνε την Ε.Ε και το ΔΝΤ να κλείσει αυτή η κάκιστη συμφωνία για να διασωθούν για τα ψέματα που είπαν.

Εμείς εδώ έχουμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ άποψη και την διατυμπανίζουμε εδώ και μέρες.

Σε αυτή την Ε.Ε η Ελλάδα δεν πρέπει να μείνει.

Αυτή η Ευρώπη δεν είναι ούτε πολιτισμένη ούτε δημοκρατική.

Αυτή η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει ή να μην υπάρχει ως οικονομική Ένωση κρατών που εκμεταλλεύονται τα πλούσια κράτη του Βορρά τα φτωχά.

Ξυπνήστε συνέλληνες όσο σκληρή και εάν είναι η άτακτη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ είναι το μόνο που μας απέμεινε για να διασώσουμε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας.

Αλλιώς τι Έλληνες είμαστε ; Είναι δυνατόν οι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου να δέχονται τέτοιες προσβολές από Κυβερνήσεις Κρατών που δεν έχουν ούτε την μισή Ιστορία από εμάς;

Είναι δυνατόν να θέλουν να μας πεθάνουν και εμείς να παρακαλάμε για τον τρόπο;

Αντίσταση ΤΩΡΑ όχι άλλα μνημόνια , όχι άλλοι δοσίλογοι πολιτικοί , όχι άλλοι εκβιασμοί.

Είμαστε Έλληνες και δεν έχουμε δικαίωμα να ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.

Άτακτη χρεοκοπία ΤΩΡΑ , γιατί ο σεβασμός στον ευατό μας είναι προτιμότερος από τον ρόλο του ζητιάνου της Ε.Ε που μας επεφύλαξαν οι "εταίροι" μας.

Οι Γερμανοί δεν μας λύγισαν στην Κατοχή θα μας λυγίσουν τώρα;

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: