Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

Σας λένε ακόμα δυστυχώς ψέματα!!


Μετά από πέντε χρόνια σκληρών μνημονίων και οικονομικής ισοπέδωσης της Χώρας υπάρχουν ακόμα "συνάδελφοι" μέλη της ΕΣΗΕΑ που εξακολουθούν και γράφουν ψέματα.Μαθαίνω πως τα μέλη της ΕΣΗΕΑ ασχολούνται με την περίπτωση του συναδέλφου κ. Τάκη Χατζή την ώρα που για άλλες καταγγελίες έχουν επιδείξει ένοχη σιωπή.

Εξακολουθούν και έχουν τους δημοσιογράφους ομήρους των αφεντικών τους, που τους πληρώνουν πλέον 1-2 φορές τον χρόνο.

Εφημερίδες όπως τα ΤΟ ΒΗΜΑ  και ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ έχουν κάνει το έναντι καθεστώς ενώ κάποιες άλλες όπως το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ πληρώνουν μόνο όσους σκύβουν καρτερικά το κεφάλι και σιωπούν στις παράλληλες δραστηριότητές τους.

Θα πρέπει να γνωρίζουν πως η σιωπή είναι συννενοχή και πως ο Ποινικός μας Κώδικας δεν απαλλάσει όσους γνώριζαν και δεν κατήγγειλαν από τις ποινικές τους ευθύνες.

Άλλωστε οι απάτες δεν χρειάζονται μόνο τους ηθικούς αυτουργούς αλλά και τους "εκτελεστές' , καθώς και ένα πλήθος που χαζεύει και αδιαφορεί  την ώρα που γίνεται το "έγκλημα".

Τα λαμόγια της δημοσιογραφίας "ξεσηκώνονται" μόνο όταν ο Μπόμπολας διώξει 1-2 εργαζόμενους και όχι όταν όλο το συγκρότημα παραποιεί την ΑΛΗΘΕΙΑ, με όργανο αργυρώνητους και βρωμερούς δημοσιογράφους.

Η τύχη της Ελλάδος παίζεται στα ζάρια ,και αυτοί εξακολουθούν να πιέζουν για να μην πληρώσουν τα αφεντικά τους τίποτα για τις τηλεοπτικές άδειες , κανένα φόρο ,αρκεί οι ίδιοι να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους.

Η παρακμή της δημοσιογραφίας είναι συνυφασμένη με την τωρινή ηγεσία της Ένωσης που υποσχέθηκε κάθαρση , συνεργάστηκε την πρώτη φορά με τους εξτρεμιστές του ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα αφού απαξίωσαν κάθε έννοια ελεύθερης δημοσιογραφίας εγκαλούν όσους απέμειναν καθαροί να σιωπήσουν.

Είναι απορίας άξιο πως γίνεται για τόσα σκάνδαλα που έχουν γίνει και αφορούν δημοσιογράφους να μην υπάρχει καμιά ουσιαστική καταδίκη.

Μόνο ένας Καπράνος -με τα δομημένα ομόλογα του ΤΣΠΕΑΘ -και αυτός πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος.

Υπάρχουν τόσα σκάνδαλα στο χώρο που αυτό με τις δεξιώσεις και τα σεμινάρια του ΔΝΤ είναι στην κυριολεξία παιδική χαρά.

Από την άλλη πλευρά χιλιάδες  άλλοι δημοσιογράφοι παλεύουν για να σας μεταφέρουν την είδηση.

Κάποιοι έγιναν αναγκαστικά "επιχειρηματίες" .

Οι περισσότεροι χρεώθηκαν στις Τράπεζες για να δημιουργήσουν ένα site να ανοίξουν μια μικρή εφημερίδα και δυστυχώς πλέον έχουν πέσει και αυτοί θύματα της οικονομικής τους εξάρτησης από τα χρέη που δημιούργησαν.

Τι απέγιναν άραγε όλοι εκείνοι οι "αντιμνημονιακοί" που έλεγαν γερμανοτσολιάδες τους οπαδούς της ΝΔ , του ΠΑ.Σ.ΟΚ της ΔΗ.ΜΑΡ και γενικά όποιον άλλο οπαδό κόμματος εκτός από αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ;

Τι έγιναν τα τρύπια "χωνιά" της παραπληροφόρησης ,τώρα που έρχονται νέα σκληρότερα μνημόνια;

Τι κάνουν άραγε τα φερέφωνα του Κλεφτομηνά που ακόμα να δικαστεί;

Τι γίνεται με τους κολαούζους του Μαρινάκη που κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος και παραμένει Πρόεδρος του Θρύλου;

Που είναι όλοι αυτοί οι λαλίστατοι του ΣΥΡΙΖΑ που μίλαγαν  πριν μερικούς μήνες για τα εργασιακά μας δικαιώματα;

Που είναι αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι, που μας έλεγαν πως ο μνημονιακός μας μονόδρομος θα τελειώσει;

Ακόμα και σήμερα εξακολουθούν και στηρίζουν τα αφεντικά τους.

Κουρήδες , Λαυρεντιάδηδες , Βαρδινογιάννηδες , Μπόμπολες , Μαρινάκηδες κ.α έχουν φτιάξει στρατιές "δημοσιογράφων" που για να έχουν  μισθό μας γράφουν τέρατα ως δήθεν ειδήσεις.

Την μια μέρα η  χώρα καταρρέει , την άλλη  η σωτηρία έρχεται και πάλι τα ίδια και τα ίδια.

Ελάχιστοι δημοσιογράφοι τιμάνε την πένα τους ή το πληκτρολόγιό τους. Αυτοί είναι και οι μόνιμοι στόχοι ενός συστήματος που τους θέλει εκτός.

Κανένα μέσο δεν ψάχνει δημοσιογράφο με άποψη , αφού δεν αναζητεί την αλήθεια αλλά την εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων.

Έχουμε τσαντιστεί πολλές φορές με συνθήματα σε τοίχους των Εξαρχείων εναντίον των δημοσιογράφων.

Άλλωστε ποτέ δεν νιώθαμε ρουφιάνοι ή μέρος του συστήματος. Είχαμε την τύχη να δουλέψουμε κοντά σε δημοσιογράφους που τιμούσαν το λειτούργημα.

Άλλωστε για τον λόγο αυτό ακόμα και τώρα που ασχολούνται με το διαδίκτυο είναι πρώτοι.

Ο κόσμος όσο βρώμικος και χλοιώδης και εάν έχει γίνει αναγνωρίζει τους καθαρούς και ρίχνει και προς τα εκεί μια ματιά.

Αυτή φτάνει, είναι η ίδια ματιά που ρίχνεται και εσείς προς το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και έτσι με 1-2 αναρτήσεις την ημέρα -αφού αυτή την περίοδο έχουμε και άλλες υποχρεώσεις -μας κρατάτε σε θέση αξιοζήλευτη στο alexa για την ελλιπή και ελάχιστη  ενημέρωση που σας προσφέρουμε.

Λέμε  λοιπόν να αρχίσουμε και  πάλι  να χρησιμοποιήσουμε κρυφές κάμερες και τηλεφωνικές υποκλοπές,  έτσι για να νιώσουμε  πως προσφέρουμε ενημέρωση με στοιχεία και όχι απλώς μια άποψη.

Το κόστος που θα πληρώσουμε θα είναι μεγάλο λένε κάποιοι "φίλοι" μας.

Άλλωστε θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε(σας είχαμε γράψει σχετικά)  πως δεν προχωρήσαμε σε site για να παραμείνουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ και ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΙ.

Για όσους αμφισβητούν το γεγονός  αυτό ,ας μάθουν  πως ήδη εδώ και 2 χρόνια περίπου είχαμε ψιλοετοιμάσει κάτι πολύ δυνατό αλλά δεν το προχωρήσαμε.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε όσοι είσαστε άπιστοι Θωμάδες.

Θα θέλαμε επίσης να σας πληροφορήσουμε πως είναι ακόμα στην κατοχή μας η συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, και φυσικά δεν είμαστε  για να μας προκαλούν οι γλείφτες των επιχειρηματιών.

Αυτοί σε λίγο δεν θα έχουν που να κρυφτούν , ούτε θα μπορούνε να κυκλοφορήσουν χωρίς μπράβους στο δρόμο.

Άμα η Κυβέρνηση βάλει κανόνες και στο διαδίκτυο ,και μπορούμε  να έχουμε μια τουλάχιστον όχι ευνοϊκή αλλά ουδέτερη αντιμετώπιση , τότε πολλοί θα υποστούν τις συνέπειες της αγνωμοσύνης τους.

Η δική μας "σιωπή" δεν έχει να κάνει με καμιά  αδυναμία μας, αλλά με σεβασμό σε όσους είναι ήδη "πεθαμένοι" και δεν το αντιλαμβάνονται!!

Αλλά ας σταματήσουν επιτέλους να ρωτάνε δεξιά και αριστερά γιατί ακόμα υπάρχουμε.

Υπάρχουμε ,γιατί όσες ειδήσεις την ημέρα και να ανεβάσουν ξεχνάνε πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: