Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015

Εάν δεν υποχωρήσουν οι δανειστές μας σύντομα θα έχουμε δραχμή!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας , η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τραβήξει το σχοινί στα άκρα και να απαιτήσει ή να γίνουν δεκτά τα μέτρα που πρότεινε στους θεσμούς ή να οδηγηθούμε σε ρήξη και έξοδο από την Ευρωζώνη.Κυβερνητικοί κύκλοι με τους οποίους συνομιλήσαμε μας είπαν πως είναι αδύνατον για μια αριστερή κυβέρνηση, να αθετήσει όλες τις προεκλογικές της υποσχέσεις και να συνεχίσει να υπογράφει καταστροφικά για την χώρα μνημόνια.

Παρά τις τεράστιες ιδεολογικές μας διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ του αναγνωρίζουμε τις έντιμες προσπάθειες που κάνει να βρεθεί μια συνολική λύση στο πρόβλημα χρέους της πατρίδας μας.

Οι επί πεντάμηνο διαπραγματεύσεις κατέδειξαν σε όλους πως οι δανειστές μας , δεν μας υπολογίζουν ως ανθρώπους αλλά κοιτάνε μόνο μην χάσουν καμιά δεκάρα από όσα μας δάνεισαν.

Είχαν καλομάθει με τους Σαμαρά-Βενιζέλου που υπέγραφαν σε όσα σκληρά μέτρα τους παρουσίαζαν και επιθυμούν να συνεχιστεί η ολοκληρωτική καταστροφή της Πατρίδας μας.

Όπως σας είχαμε γράψει ελπίζαμε και ευχόμασταν για το καλό του Τόπου να μην υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ νέο μνημόνιο.

Φαίνεται πως ο καλός Θεός της Ελλάδας εισάκουσε τις προσευχές μας και η διακοπή των διαπραγματεύσεων οδηγεί σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Οι μνημονιακές δυνάμεις που επέλεξαν να συμμαχήσουν με τους εταίρους μας που μας έπιναν το αίμα και μας οδήγησαν σε απόγνωση είναι πλεόν αντιμέτωπες με τις στρατιές ανέργων που δημιούργησαν.

Σε περίπτωση εκλογικού "ατυχήματος" το στραπατσάρισμά τους θα είναι ενδεικτικό της δυσαρέσκειας που δημιούργησαν με τις πολιτικές τους.

ΝΔ-ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΠΟΤΑΜΙ θα εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας όσο επιμένουν να υπερασπίζονται τους θεσμούς και απαξιώνουν τους Έλληνες.

Η Ελλάδα έχει επιβιώσει και από άλλες χρεοκοπίες , το θέμα είναι να κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας.

Από ότι φαίνεται οι μνημονιακές δυνάμεις έχουν επιλέξει για όλους και όλες εσάς την θέση του δούλου ή της δούλας των Βρυξελλών, και αυτή η θέση δεν ταιριάζει σε ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ. ανθρώπους.

Η κινεζοποίηση της Ε.Ε που επιχειρείται από την Γερμανία δεν θα περάσει.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα νικήσουν , η Δημοκρατία στην Ε.Ε θα αποκατασταθεί , η ΕΛΠΙΔΑ θα νικήσει τον ΦΟΒΟ.

Σε διαφορετική περίπτωση η Ε.Ε και το ευρώ θα αποτελούν σε λίγα χρόνια μόνο ενθύμιο , μιας Ε.Ε που μισούσε την Δημοκρατία και δεν άκουγε τις επιθυμίες των λαών, που δήθεν εκπροσωπεί η κοινή αυτή οικονομική και νομισματική ένωση.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: