Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Πιέζουν οι γερμανοτσολιάδες για την πλήρη υποταγή της Χώρας μας στους δανειστές μας


ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 
ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ !!!!!!!!
Λύσσαξαν τα φερέφωνα της Γερμανοκρατούμενης Ε.Ε (ΝΔ, ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΠΟΤΑΜΙ) να υπογραφεί η συμφωνία για να μην βουλιάξει λένε η Χώρα.


Τίποτα δεν λένε όμως για τους όρους και τα 322 δις ευρώ ΤΟΚΟΥΣ και τοκοχρεωλύσια , που καλείται να πληρώσει η δύσμοιρη χώρα μας μέχρι το 2030 στους δανειστές μας.

Τίποτα δεν αναφέρουν για τις νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων που θα προβλέπει αυτή η νέα συμφωνία , ούτε δείχνουν να προβληματίζονται για τους νέους ανέργους αφού οι δανειστές ζητάνε ακόμα μικρότερο δημόσιο.Τις επόμενες μέρες και όταν θα έχει υπογραφεί το νέο μνημόνιο (παρακαλάμε το Θεό να μην το ζήσουμε και αυτό) οι ίδιοι Γερμανοτσολιάδες θα ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους νέους μεγάλους φόρους που θα επιβληθούν και τις στρατιές των συνελλήλων μας που θα εγκαταλείπουν την Χώρα αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον.

Όλοι αυτοί που επί πέντε χρόνια υπέγραψαν την θανατική καταδίκη του Ελληνισμού παρουσιαζόμενοι δήθεν ως σωτήρες!! διεκδικούν εκ νέου θέσεις και αξιώματα χωρίς την εντολή του Ελληνικού Λαού.

Θυμάστε τον τραγικό κ. Παπαδήμο που υπέγραφε τον ένα μνημονιακό νόμο μετά τον άλλο;

Θυμάστε τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου που από το Καστελόριζο μας παρουσίαζε ως σωτηρία την είσοδο της Ελλάδας στα μνημόνια;

Όχι εσείς αυτούς θέλετε να τους ξεχάσετε και τους τιμωρήσατε με την ψήφο σας.

Ακόμα έχουμε στα αυτιά μας τα λόγια του Τσίπρα που έλεγε πως τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ τελειώνουν με την ψήφο του Ελληνικού Λαού στις 25 Γενάρη.

Ακόμα περιμένουμε την ΡΗΞΗ με όσους μας αναγκάζουν να ζούμε σε καθεστώς φτώχιας για να αυξάνουν αυτοί τα κέρδη τους από τους τόκους.

Ακόμα περιμένουμε την παραδειγματική ΤΙΜΩΡΙΑ όσων έβαλαν με δικές τους αποφάσεις , παραλείψεις ή λαμογιές την Χώρα στα μνημόνια.

Άραγε τι μεσολάβησε και ο Αντιμνημονιακός Σαμαράς των Ζαππείων υπέγραψει και εφάρμοσε το καταστροφικό μνημόνιο;

Τι γίνεται σήμερα που ο Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να αφήσει στην άκρη όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και να υπογράψει ένα τρίτο χειρότερο μνημόνιο;
Ποιο είναι το όφελός τους από μια τέτοια πλήρη  μεταστροφή;
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: