ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η δική μας τοποθέτηση δεν είχε ποτέ πολιτικές αγκυλώσεις

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Η δική μας τοποθέτηση δεν είχε ποτέ πολιτικές αγκυλώσεις


Το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δεν είχε ποτέ κομματική ταυτότητα. Υπηρετεί την ενημέρωση , έχει ξεκάθαρες πολιτικές απόψεις που το εντάσσουν στο χώρο των ιστολογίων που υπηρετούν τον φιλελεύθερο εθνικισμό.
Έτσι παραμένει αλώβητο από τα εγκλήματα που διέπραψαν 'Ελληνες και αλλοδαποί δήθεν εθνικιστές, που ασπάζονται τον εθνικοσοσιαλισμό και λατρεύουν αυταρχικά καθεστώτα από την Χούντα των Συνταγματαρχών, μέχρι τον Αδόλφο Χίτλερ και τους Ναζιστές που αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα.

Η δική μας συμβολή στην ενημέρωση έχει να κάνει καθαρά με την αναζήτηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και για τον λόγο αυτό γράφουμε την ΑΠΟΨΗ μας χωρίς κομματικές παρωπίδες.

Το τελευταίο τετράμηνο δεχόμαστε δεκάδες μηνύματα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο που μας καλούν σε μια κομματική "νομιμότητα" την οποία εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε.

Είναι αδύνατον να ταυτιστούμε με όσους θέλουν να ακολουθούμε σαν τυφλοί τις λάθος συνταγές των Θεσμών και μας είναι αδιανόητο να θυσιάσουμε τον ΑΝΘΡΩΠΟ για να κερδίσουν μερικά δις ακόμα οι εγχώριοι και ξένοι κερδοσκόποι.

Για το λόγο αυτό δεν προχωρήσαμε και στο να μετατρέψουμε το ιστολόγιό μας σε site ενώ ήδη έχουμε αγοράσει ηλεκτρονική διεύθυνση και στην ουσία το είχαμε "στήσει" για να βγούμε με πιο δυναμικό τρόπο προς τα έξω.

Διαφημίσεις από Τράπεζες που μας κλέβουν θα ήταν τότε οι πελάτες μας και η κριτική μας θα αποδυναμώνονταν σε μεγάλο βαθμό.

Για αυτούς τους λόγους προτιμήσαμε να δουλέψουμε σε άσχετες δουλειές με την δημοσιογραφία γιατί εμείς πιστεύουμε πως είναι λειτούργημα και όχι ένα ακόμα επάγγελμα.

Εάν κάποιοι συνεχίσουν να μας ειρωνεύονται για τις επιδόσεις μας στον πίνακα της alexa.com θα τους απαντήσουμε όπως πάντα ξέρουμε με ρεπορτάς και επιχειρήματα.

Η ανοχή μας προς όλους έχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ προ πολλού και δεν έχουμε ΚΑΝΕΝΑ διαδικτυακό σύμμαχο.

Είμαστε μόνοι μας και δεν θα φοβηθούμε να είμαστε και εναντίον όλων όσων επιβουλεύονται την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.

Γιατί άμα είσαι εξαρτημένος οικονομικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ δεν είσαι.

Όσοι μας "έδεσαν" χειροπόδαρα με 320 δις χρέος δεν δικαιούται να κάνουν σε εμάς μαθήματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Οι Ρότσιλ , και οι οπαδοί του Θατσερισμού δεν έχουν θέση στους αναγνώστες μας.

Εμείς θέλουμε όσους σκέφτονται Ελεύθερα και αγαπάνε την πατρίδα τους.

Έλληνες , Ρώσοι , Γερμανοί , Κινέζοι , Αμερικανοί έχουν υποχρέωση και δικαίωμα να νιώθουν περήφανοι για το Έθνος τους εφόσον δεν καταπιέζουν  τις ελευθερίες των άλλων εθνών.

Η Αλήθεια είναι πικρή  πολλές φορές και η γραφή μας δηλητήριο για όσους δεν έχουν ήσυχη την συνείδησή τους.

Εμείς την έχουμε και θα εξακολουθούμε να εργαζόμαστε έτσι όπως μάθαμε και όχι όπως μας θέλουν!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ;;;