Σάββατο, 30 Μαΐου 2015

Η παράνοια της νέας συμφωνίας και η δική μας άποψη


Όλοι περιμένουν την νέα συμφωνία της Κυβέρνησης με τους δανειστές μας. Μιλάμε πως οδηγούμαστε στο βέβαιο θάνατο των επόμενων γενιών, εξαιτίας της πολύ κακής πληροφόρησης που έχουν οι Έλληνες πολίτες για την συμφωνία.Η συμφωνία σημαίνει την καθήλωση μισθών και συντάξεων για τουλάχιστον καμιά δεκαετία , την υψηλή ανεργία που θα συνεχίσει να κινείται σε διψήφια νούμερα , και την συνέχιση των εξαντλητικών φόρων εναντίον της μεσαίας τάξης μέχρι να καταστεί ΦΤΩΧΗ τάξη και όχι πλέον μεσαία!!!

Ο κίνδυνος τάχα της άτακτης χρεοκοπίας που θα μας γυρίσει δήθεν  στη δεκαετία του 1950 χρησιμοποιείται από τα κόμματα που υποστηρίζουν τους "θεσμούς" και τα ξένα οικονομικά συμφέροντα, ενώ ο φόβος της πείνας και οι κακουχίες της δραχμής λανσάρονται ως το αντίπαλο δέος σε μια συμφωνία που μας καταδικάζει σε αργό και βασανιστικό θάνατο.

Οι χιλιάδες νέες και νέοι μας που φεύγουν για ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό δείχνουν πως το πλοίο δεν πορεύεται καλά όμως τύποι σαν τον Άδωνι υποστηρίζουν ακόμα και ΤΩΡΑ πως το μνημόνιο είναι ευλογία!!! και μονόδρομος.

Το γεγονός πως είναι ακόμη βουλευτής της ΝΔ , δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως το συνέδριο είναι μονόδρομος για να μπορέσει το κόμμα της ΝΔ να μην έχει την τύχη του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Οι μνημονιακές σειρήνες της διαπλοκής και της υποτέλειας αμφισβητούν παντελώς την ΘΕΛΗΣΗ του Ελληνικού Λαού που ψήφισε στις 25 Γενάρη το ΤΕΛΟΣ της οικονομικής υποτέλειας της Χώρας.

Με μισθούς Βουλγαρίας είναι αδύνατον να έρθει ανάπτυξη αφού μια βόλτα στο γειτονικό μας Κράτος ,δείχνει ξεκάθαρα το δυσοίωνο μέλλον όσων ακολούθησαν τις μνημονιακές πολιτικές.

Ο εργασιακός μεσαίωνας , οι μισθοί πείνας ,και το κυριώτερο το χάσιμο κάθε ελπίδας να σηκώσουμε και πάλι κεφάλι και να γίνουμε  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ είναι το τίμημα μιας νέας υπογραφής σε μνημόνιο.

Ελπίζουμε πως έστω την τελευταία στιγμή ο κ. Τσίπρας δεν θα θέλει να βάλει το όνομα του δίπλα σε αυτά των Παπανδρέου , Βενιζέλου και Σαμαρά που υπέγραψαν την δική μας οικονομική εξάρτηση και καταδίκη σε βέβαιο ΘΑΝΑΤΟ.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και για αυτό θα πρέπει ο ελληνικός λαός να είναι έτοιμος να αντισταθεί σε όσους θέλουν τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ μας.

Σ.Μ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παπανδρέου, Βενιζέλος, Σαμαράς και Τσίπρας ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

"Πονάν, ωρέ, τα παλικάρια;"