Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Η Χώρα εξακολουθεί να βουλιάζει όσο κανείς δεν έχει διάθεση να πάρει σκληρές αποφάσεις


ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ; 
Αφού μετά από τέσσερις μήνες "πρώτη φορά αριστερά" δεν έχουμε πετύχει ακόμα οι ξένοι δανειστές μας να μας λυπηθούν αυτό δεν θα γίνει.Ο "έντιμος" συμβιβασμός τον οποίο επικαλείται ο Τσίπρας τελευταία σημαίνει καινούργια υποταγή στις παράλογες απαιτήσεις των Θεσμών και στην συνέχιση του ξεχαρβαλώματος του Κράτους Δικαίου.

Νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, μεγαλύτερη φορολόγηση ή διατήρηση της ήδη υπερβολικά υψηλής για τα μεσαία εισοδήματα θα οδηγήσει σε περαιτέρω συρρίκνωση της Ελληνικής Οικονομίας.

Τελικά η συνέχιση της παρούσας λάθος συνταγής που μας πρότειναν οι Θεσμοί (sic) δεν πείθει κανένα σκεπτόμενο πολίτη πως μπορεί να σώσει την Χώρα από τα θλιβερά της αδιέξοδα.

Ο ξαφνικός "θάνατος" και η ΡΗΞΗ που θα οδηγήσει σε άτακτη χρεοκοπία φαντάζει πλέον ο νέος μονόδρομος σε όσους θέλουν οι επόμενες γενιές να ζήσουν απλώς ανθρώπινα!!!

Το πολιτικό σκηνικό της Χώρας και τα Ευρωπαϊκά μας όνειρα ξεθώριασαν όσο αδειάζει το πορτοφόλι μας και όσο συσσωρεύουμε νέα ΧΡΕΉ.

Η Ελλάς μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της μόνο εάν καταφέρει να να πετύχει εντός της ΕΕ όρους τέτοιους που να την αφήνουν να αναπτύξει αποτελεσματικά τομείς της οικονομίας στους οποίους πλεονεκτεί.

Κάτι τέτοιο στη σημερινή Ε.Ε δεν διαφαίνεται αφού δεν το πέτυχαν ΝΔ, ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΛΑ.Ο.Σ , ΔΗΜ.ΑΡ και τώρα ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΕΛ.

Επομένως μονόδρομος πλέον δεν πρέπει να είναι η παραμονή μας ΟΥΤΕ ώρα ακόμα στη Γερμανοκρατούμενη Ε.Ε που επιφέρει στη χώρα μας τεράστια δεινά.

Οι Γερμανοτσολιάδες δεν πείθουν πλέον κανέναν που γνωρίζει γραφή και ανάγνωση πως το μέλλον της Χώρας μας είναι σε αυτή την Ε.Ε που δεν σέβεται την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ -ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε  ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: