Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Τους ενοχλούμε ακόμα και χωρίς αναρτήσεις


Είναι αστείο εάν έχεις διάθεση ( και αυτή την περίοδο το κλίμα είναι βαρύ για εμάς) ακόμα και τώρα που δεν λειτουργούμε γιατί δεν έχουμε καμιά διάθεση δεχόμαστε εξώδικες διαμαρτυρίες για παλιότερες αναρτήσεις μας!!!!!


Και βέβαια δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κατεβάσουμε ΚΑΜΙΑ ανάρτηση επειδή κάποιος δικηγόρος έπεισε τον αφελή πελάτη του πως στην Ελλάδα δεν μπορούμε να έχουμε ΕΠΩΝΥΜΗ άποψη για όσα ΤΡΑΓΙΚΑ συμβαίνουν γύρω μας.

Οι απατεώνες λοιπόν θέλουν να επιβάλλουν μέσω της Δικαιοσύνης μια ιδιότυπη ΧΟΥΝΤΑ που θα τους γλύφει και δεν θα αποκαλύπτει τις βρωμιές τους.

Είναι γνωστό σε όλους (εχθρούς και φίλους μας) πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να εγκαταλείψουμε ό,τι ξεκινήσαμε στα δημοσιογραφικά γραφεία γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής πριν 8 χρόνια.

Το ιστολόγιό μας θα παραμείνει ενεργό και "κρεμασμένο" στο διαδίκτυο για να θυμίζει σε ΟΛΟΥΣ πως σε αυτή εδώ την γωνιά του κόσμου γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Όχι δεν μας αφορά καμιά δικαίωση κανενός απατεώνα από μια Δικαιοσύνη που δεν λειτουργεί με βάση το ΔΙΚΑΙΟ.

Οι εισαγγελείς ας κάνουν το λειτούργημά τους και εμείς το δικό μας.

Προς το παρόν δεν μας ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ για όσα κατά καιρούς έχουμε καταγράψει.

Όμως καμιά καταδίκη δεν θα ήταν ατιμωτική για εμάς εάν εξυπηρετούσε το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ το οποίο ως φαίνεται έχει ξεχαστεί από κάποιους επίορκους δικαστές  που αθωώνουν γνωστούς νταβατζήδες.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: