Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

Απίστευτη ταλαιπωρία και αδικία από την ΕΥΔΑΠ Γλυφάδας


Είναι οδυνηρό να περιγράφεις κάτι το οποίο σου έχει συμβεί ,όταν επί χρόνια μέσω της εργασίας σου βοηθούσες πολίτες να βρουν το δίκιο τους μέσω της δημοσιότητας.Η υπόθεση που θα σας περιγράψω πιο κάτω δείχνει την αναλγησία της ΕΥΔΑΠ Γλυφάδας και συγκεκριμένα της προϊσταμένης της,  αλλά και την αδράνεια που επιδεικνύει ο Συνήγορος του Πολίτη εάν και γνωρίζει από τις 14/5/2015 την υπόθεση.

Ιδιοκτήτης ακινήτου λοιπόν κάνει το "λάθος" και εκμισθώνει ακίνητο την 1/5/2007 σε ιδιώτη ο οποίος ανοίγει παραδοσιακό καφενείο.

Οι καταναλώσεις νερού από το 2007 έως και σήμερα ανέρχονται  στο ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ  για το είδος καταστήματος ποσό των 10.500 ευρώ!!!!!!

Τον χρόνο δηλαδή γύρω στα 1400 ευρώ. Θα πείτε δεν ακούγετε και τόσο μεγάλο το ποσό  και ίσως να συμφωνούσα μαζί σας εάν δεν είχα κληθεί να πουλήσω ένα άλλο ακίνητό μου για να πληρώσω πριν δέκα μέρες περίπου 6.500!!!! για κατανάλωση  ΕΥΔΑΠ που βέβαια δεν είχα κάνει εγώ.

Για να μην έχετε αυταπάτες το ύψος του ενοικίου είναι της τάξεως των 250 ευρώ τον μήνα επομένως μόνο με αυτά τα 6500 που έδωσα έχω χάσει ενοίκια 26 μηνών!!!!

Όμως το θέμα δεν σταματάει εδώ για λαθραία υδροληψία η ΕΥΔΑΠ απαιτεί άλλα 12.048 ευρώ !!!! για διάστημα τεσσάρων μηνών που ο δύσμοιρος ιδιοκτήτης φώναξε στην ΕΥΔΑΠ(συγκεκριμένα έθεσε το ερώτημα στην Προϊσταμένη της Γλυφάδας γιατί το ρολόι μένει ΑΝΟΙΚΤΟ;) ΚΑΙ ω του θαύματος η ΕΥΔΑΠ  Γλυφάδας απέσυρε τον υδρομετρητή της για τέσσερις περίπου μήνες.

Τελικά άμα το άφηνε θα ήταν καλύτερα αφού 12.048 ευρώ για τέσσερις μήνες η ΕΥΔΑΠ δεν θα απαιτούσε για κατανάλωση.

Εάν και με την ΕΥΔΑΠ Γλυφάδας δεν ξέρεις που μπορείς να καταλήξεις.

Μπορεί στη φυλακή εάν είσαι και λιγάκι νευρικός ή σε κανένα τρελοκομείο.

Η ΕΥΔΑΠ Γλυφάδας η οποία αρνείται να δώσει αναλυτικά στοιχεία κατανάλωσης (θα τα δώσει στη Ελληνική Δικαιοσύνη φανταζόμαστε) ισχυρίζεται πως το ρολόι δεν δούλευε και το άλλαξε για τον λόγο αυτό το 2013!!!

Όμως όπως θα δείτε και στα έγγραφα που θα αναρτήσουμε η ΕΥΔΑΠ εκδίδει λογαριασμούς για όλο το 2011 και το 2012 αλλά και το 2013 χωρίς να μετράει κατανάλωση!!!

Η Προϊσταμένη του Τμήματος σε ερώτηση εάν έχει γίνει τόσο εξωπραγματική κατανάλωση ,επικαλέστηκε πως η κατανάλωση είναι πλασματική και "αναλογική" με μια μέτρηση 43 ημερών στην οποία η κατανάλωση έφτανε τα 70 κυβικά!!!

Η μέτρηση αφορούσε την περίοδο 3/6/2014-15/7/2014  και ο λογαριασμός ήταν της τάξεως των 265 ευρώ.

Η περιπέτεια του ιδιοκτήτη ξεκινάει  λοιπόν το καλοκαίρι του 2014 και θα τελειώσει όταν δικαιωθεί πλήρως αφού ήδη έχει καταβάλει ένα τίμημα της τάξεως των 6500 ευρώ ,και οσονούπω θα κληθεί να καταβάλει και άλλο της τάξεως των 12.048 ευρώ!!!!

Με απλά λόγια και κερατάς και δαρμένος από ένα Κράτος παντελώς αδιάφορο στον πόνο του πολίτη, με δομές που φορτώνουν τα δικά τους λάθη και τις δικές τους παραλείψεις σε όποιον είναι εύκαιρος για να μην πω κάτι βαρύτερο.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη που θα λύσει τελικά την αντιδικία, αφού ο Συνήγορος του Πολίτη δείχνει να "αδυνατεί", θα στοιχίσει κάποιες χιλιάδες ευρώ ακόμα στον ιδιοκτήτη ο οποίος θα κληθεί να περιμένει καμιά πενταετία τουλάχιστον για να βρει το δίκιο του.

Έτσι μετά την αφαίμαξη από τον ΕΝΦΙΑ, και την υψηλή φορολόγηση εγώ ο άνεργος καλούμε να πουλήσω ότι μου άφησαν οι γονείς μου για να πληρώσω τα σπασμένα μιας Νομοθεσίας που έχει ως μόνιμο θύμα τον ιδιοκτήτη ακινήτων.

Γιατί με ποια λογική είμαι εγώ υπεύθυνος για ένα ρολόι νερού που δεν είναι στο σπίτι μου ,για να μπορώ να το ελέγχω, και κυρίως γιατί φταίω εγώ επειδή οι υπάλληλοι της ΕΥΔΑΠ δεν το μετρούσαν επί μια τουλάχιστον τριετία και μετά ανακάλυψαν πως ήταν και χαλασμένο;

"Δίνοντας"  19.000 ευρώ στην ΕΥΔΑΠ σε ένα τετράμηνο  έχω πιστεύω κάθε δικαίωμα να δημοσιοποιήσω όλα τα έγγραφα και τα ονόματα των εμπλεκομένων έστω και εάν υποστώ την βάσανο της δικαστικής αντιδικίας για δήθεν συκοφαντική δυσφήμιση.

Άλλωστε εδώ δεν μας νίκησαν οι Λαυρεντιάδηδες οι κρατικοδίαιτοι θα μας νικήσουν;

Σ.Μ


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΑΥΡΟ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣE ΑΝΩΤΕΡΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ.
ΑΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ 6.500.

ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ 12.048.
ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ.

ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ 12.048 ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΦΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν σκίζουν και σένα που έχεις βοηθήσει τόσο κόσμο φαντάσου τι τραβάει ο κοσμάκης.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΔΕΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΖΕΙΣ. Η ΔΕΗ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΓΙΑ ΤΑ 6500.

ΚΟΙΤΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 12048.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ.