Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

Άλλος είναι ο κόσμος ο δικός μου....Σας είχαμε γράψει πως η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη , πως η παρτίδα δεν γυρίζει με καμιά κυβέρνηση. Όμως εσείς προτιμήσατε να διαβάζετε όλους αυτούς που μας κορόιδευαν το 2008 όταν ΠΡΩΤΟΙ σας γράψαμε πως πάμε φουλ για ΔΝΤ και ξένους τοκογλύφους.

Τα ΜΜΕ σας έκρυβαν τότε την ΑΛΗΘΕΙΑ και εμείς πληρώσαμε την κακή σας συνήθεια να πιστεύετε πάντα τα ψέματα. Ακόμη και σήμερα περιμένετε να ξαναγυρίσουμε στα επίπεδα ζωής του 2009.

Όχι αυτό δεν θα συμβεί ούτε σε 50 χρόνια!!! Μπορεί να μην μας αρέσει που γίναμε οι "κακοί" του διαδικτύου αλλά εμείς δεν εξυπηρετούμε συμφέροντα ούτε καν τα δικά μας. Η κωλοτούμπα του Τσίπρα είναι ανάλογη με αυτή του Σαμαρά που από αντιμνημονιακός έγινε εν μια νυκτί φίλος της Μέρκελ!!!

Ακόμα και σήμερα κάποιοι αφελείς πιστεύουν πως ο Τσίπρας θα κάνει θαύματα και θα μας σώσει από τα περίπου 350 δις ευρώ που χρωστάμε στους ξένους. Όμως ατυχώς για εμάς για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να πεθάνει το 1/3 του πληθυσμού της Χώρας από ασιτία. Γιατί εάν τέλος του μήνα δεν μπουν στα ΑΤΜ μισθοί και συντάξεις τότε ΑΝΤΙΟ ζωή που θα έλεγα εάν είχα ανάλαφρη διάθεση.

 Όμως έχω υποστεί τόσα τα μνημονιακά αυτά χρόνια που μια χρεοκοπία θα ήταν το κερασάκι σε μια "τούρτα" γεμάτη δυσάρεστες εκπλήξεις. Καλύτερα να μην παίρναμε ποτέ τα χρήματα αυτά από τους δανειστές μας και να χρεοκοπούσαμε παίρνοντας μαζί μας και την μισή Ευρώπη.

Άλλωστε οι δικές τους ευθύνες είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ για το σημερινό μας χάλι και ας λένε τα τσιράκια του ΣαμαροΒενιζέλου πως μας έσωσαν. Σωτηρία σαν και αυτή είναι θηλιά στο λαιμό που όλο και σφίγγει.

Το γεγονός είναι πως οι επόμενες γενιές που θα μείνουν στη δύσμοιρη πατρίδα μας θα δεινοπαθήσουν και δεν θα βρουν προκοπή. Δεν υπάρχει ελπίδα πλέον για την Χώρα μας παρά μόνο εάν οι Ευρωπαίοι αντιληφθούν πως ΕΕ χωρίς Ελλάδα δεν μπορεί να σταθεί. Από την πλευρά των Συριζανέλ βλέπουμε πως πλέον δεν υπάρχει διάθεση να κάνουν καμιά κίνηση σωτηρίας παρά μόνο να ρίξουν το μπαλάκι στο λαό με το περίφημο δημοψήφισμα.

Το 70% των Ελλήνων τότε θα πει ένα μεγάλο ΟΧΙ στην ΕΕ που δεν έχει καμιά ηθική υπόσταση και κοιτάει μόνο να γεμίσει περισσότερο τις τσέπες των διεθνών τοκογλύφων.

Εάν άφηναν τον Παπανδρέου να κάνει το δημοψήφισμα το 2010 τότε η Χώρα θα είχε σίγουρα καλύτερη μοίρα. Τώρα έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ ξαφνικού "θανάτου" και ενός βασανιστικού και αργού!! Και σίγουρα ο πρώτος είναι καλύτερος. Άλλωστε για αξιοπρέπεια δεν μίλαγαν οι Συριζανέλ ε αυτή με τέτοια ανεργία και ανέχεια έχει χαθεί προ πολλού.

Στο δικό μου κόσμο δεν υπάρχει πλέον χώρος για μια ζωή ραγιά ,εσείς εκεί έξω επιλέξτε στρατόπεδο πριν κληθείτε να αποφασίσετε για το μέλλον των παιδιών σας.

Εγώ ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχω και επομένως οι ευθύνες μου περιορίζονται και νιώθω πιο ελεύθερος για να επιλέξω όχι το "λογικό" αλλά αυτό για το οποίο οι Έλληνες γίναμε γνωστοί στον κόσμο.

Το θάρρος μας να τα βάζουμε με μεγαθήρια όταν όλοι οι υπόλοιποι λαοί έσκυβαν το κεφάλι.

Όχι στη Γερμανοκρατούμενη ΕΕ η φτωχή Ελλάδα δεν έχει καμιά θέση. Αυτή η Ευρώπη δεν μας αξίζει. Όπως δεν αξίζει και στους άλλους λαούς που υποφέρουν από τις πολιτικές της Γερμανίας που αφανίζουν τους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς με την εμμονή τους σε μια λιτότητα που φουσκώνει τις τσέπες των ολίγων εις βάρος των πολλών.

Σ.Μ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑΥΡΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014
Κλείνουν τα μαγαζιά της Πόλης μας
.......................................
Ακόμη και εάν η ελπίδα κερδίσει το φόβο φίλε Σταύρο η προσγείωση στην ωμή πραγματικότητα θα είναι οδυνηρή για όλους μας.