Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

Απέσυρε την υποψήφιότητά της για αντιπρόεδρος του ΕΦΕΤ λόγω... ψεκασμένων!


Στην απόφαση να αποσυρθεί από την υποψηφιότητά της για την θέση της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ, εξαναγκάστηκε η προταθείσα από τον αναπληρωτή υπουργό αγροτικής ανάπτυξης, Φωτεινή Αθανασοπούλου, μετά τις έντονες ενστάσεις που εγέρθηκαν για την επιλογή της από βουλευτές του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ.

Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου που εξέταζε την υποψηφιότητά της (μαζί με την υποψηφιότητα του Γιάννη Τσιάλτα για την θέση του προέδρου του ΕΦΕΤ) ο Γιώργος Αμυράς και ο Σπύρος Γιαννέλης από το Ποτάμι και ο Γιάννης Δριβελέγκας και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν έντονες ενστάσεις για το πρόσωπο, καταθέτοντας φάκελο με άρθρα, αναρτήσεις της Facebook και θέσεις της «που προκαλούν».

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εστίασαν ειδικώς σε άρθρο της κας Αθανασοπούλου στο οποίο εκτιμά ότι ο Κώδικας Τροφίμων (Codex Alimentarius) που έχει υιοθετηθεί από την ΕΕ είναι «σχέδιο της διεθνούς σιωνιστικής ομάδας για να ελέγξει την κοινωνία». Μάλιστα ο κ. Δριβελέγκας κάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να τοποθετηθεί επί της θέσης της κα Αθανασοπούλου, επισημαίνοντας ότι «την επέβαλαν οι ΑΝΕΛ, πρέπει, όμως, να αντικατασταθεί».

Στο φάκελο που κατέθεσαν οι βουλευτές περιέχονται κείμενα και αναρτήσεις της κας Αθανασοπούλου στα social media, όπως και άρθρα της για διάφορα θέματα, τα οποία και χαρακτήρισαν «απαράδεκτα» και «προκλητικά», ενώ ο κ. Αμυράς, με αφορμή αυτά έκανε λόγο για «θλιβερή επιλογή».

Τα κείμενα που περιέχονται στο φάκελο, που έθεσαν στην διάθεση της Επιτροπής οι Βουλής, αναφέρουν:

- «Σας χρειαζόμαστε εδώ», έγραψε στον λογαριασμό της στο facebook σχολιάζοντας τον πρωθυπουργό της Ταϋλάνδης ο οποίος, σύμφωνα με αναρτηθέν δημοσίευμα, φέρεται να είπε ότι «θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν λένε την αλήθεια».

-«Μας δολοφονούν από τον ουρανό! Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!», παραπέμπει τους «ακολούθους» της στο facebook σε σχετικά άρθρα.

-«Και όμως… εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις (σ.σ. εννοεί την άνοδο στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), δεν παρατηρούνται ψεκασμοί… για προσέξτε το…».

-«Αν τα ζώα πίστευαν στο Θεό, ο διάβολος θα έμοιαζε με τον άνθρωπο»!

- «Δεν ξέρουν ότι ο εθνικισμός (που σημαίνει «η άποψη που ενθαρρύνει την έκφραση και την καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης, η αφοσίωση των ατόμων στο έθνος στο οποίο ανήκουν, χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους, εθνισμός, πατριωτισμός».-ΛΕΞΙΚΟ Μανόλη Τριανταφυλλίδη) που τον έχουν καταντήσει βρισιά στις μέρες μας, μετατρέπεται σιγά σιγά σε τσουνάμι σε όλη την Ευρώπη, διότι όλοι λαοί αισθάνονται ότι απειλείται η ταυτότητά τους, η πατρίδα τους, ο Θεός τους; Αυτοί, τα υπαλληλάκια της Νέας Τάξης, αυτοί έχουν αναλάβει τον ρόλο να σπέρνουν το μίσος ανάμεσά μας, να μας διαιρούν για να μας κρατούν καλά χειραγωγούμενους. Αυτοί, οι Ελληνόφωνες προδότες, οι εκπρόσωποι του «Δημοκρατικού τόξου» θεωρούν την πατρίδα «μαγαζί δικό τους» και το πωλούν όσο όσο σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο. Αυτοί που σκίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν δίνουν δεκάρα ούτε για τους συμπατριώτες τους ούτε για τους αλλοδαπούς. Θεό έχουν μόνο το χρήμα και σκοπό της ζωής τους τα αξιώματα, και γι αυτά… πουλούν «και την μάνα τους». Δεν ξέρω αν οι χρυσαυγίτες είναι αληθινοί πατριώτες ή φασίστες, κρυφοναζιστές, κρυφοπαγανιστές ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα το δείξει η ιστορία. Αυτό που ξέρω είναι ότι ζω σε μια ύπουλη, μασκαρεμένη, φαρισαϊκή, κάλπικη Δημοκρατία. Δεν είναι πολίτευμα αυτό, είναι ένα επικίνδυνο καθεστώς που τα ηνία του κατέχουν μια χούφτα διεφθαρμένοι ολιγάρχες, ταγμένοι να υπηρετήσουν τις διεστραμμένες επιταγές της Νέας Τάξης, χωρίς έλεος, χωρίς δισταγμό, κι ας αφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος».

Κατόπιν τούτων, η κα Αθανασοπούλου απέσυρε την υποψήφιοτητά της, δηλώνοντας ότι «θεώρησα ότι θα κριθώ από το βιογραφικό μου που είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Αν είναι να κριθώ από όσα έχω γράψει σε ιστοσελίδες και ειδικά σε προσωπικές ιστοσελίδες παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου και αποχωρώ».

Την απόφασή της έκανε αμέσως δεκτή ο κ. Αποστόλου, ο οποίος πάντως εξήρε το βιογραφικό της.

Η συνεδρίαση διακόπηκε μέχρι να προταθεί εκ νέου υποψήφιος για την θέση.
imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: