Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015

Γκασπάρ Νοέ: Θα άφηνα 12χρονα να δουν την ταινία μου


Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ "ΔΥΤΙΚΟΥ" ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 
«Εάν ψάξετε στο Internet τη λέξη "Αγάπη" το 50% των εικόνων που θα δείτε είναι τολμηρές σεξουαλικά. Εγώ γύρισα μία ταινία για την αγάπη»«Το "Love" θα κάνει τ' αγόρια να καυλ*σουν και τα κορίτσια να δακρύσουν», δήλωσε ο Γκασπάρ Νοέ και κατάφερε να σκανδαλίσει κοινό και κριτικούς με την προβολή της ταινίας στο Φεστιβάλ των Καννών.

ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΓΥΡΝΑΣ ΕΝΑ ΠΟΡΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΕΙΣ ΩΣ "ΤΕΧΝΗ"

Όργια, hardcore σεξ και μπόλικος αισθησιασμός σε 3D συνθέτουν το «Love», που αφηγείται την ιστορία ενός νεανικού μεγάλου έρωτα, μεταξύ του Μέρφι και της Ηλέκτρας. Οι δύο 20χρονοι ερωτεύονται παράφορα και όλα αρχίζουν με ένα ερωτικό τρίγωνο, καθώς αποφασίζουν να συνάψουν σχέση με την Όμι.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της ταινίας, ο Γκασπάρ Νοέ δήλωσε ότι θα άφηνε τα 12χρονα να δουν την ταινία του.

«Μόλις πεις τη λέξη πορνογραφικός, ο κόσμος πανικοβάλλεται» δήλωσε ο σκηνοθέτης. «Η ταινία, όμως, μιλά για την αγάπη από σεξουαλική άποψη. Για να δείξεις το σεξ είναι δύσκολο να μην κινηματογραφήσεις τα γεννητικά όργανα» είπε.

«Εάν ψάξετε στο Internet τη λέξη "Αγάπη" το 50% των εικόνων που θα δείτε είναι τολμηρές σεξουαλικά. Εγώ γύρισα μία ταινία για την αγάπη. Δεν αφορά τις ελβετικές τράπεζες ή τη Σαϊεντολογία. Γιατί να μη δείξω τι σημαίνει αγάπη;» αναρωτήθηκε.


ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ "ΗΘΙΚΕΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" Ε.Ε 
Ο Γκασπάρ Νοέ παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο να γυρίσεις ερωτική ταινία στις ΗΠΑ. «Είναι πιο εύκολο να δείξεις σκηνές αισθησιασμού στο ευρωπαϊκό σινεμά. Ο κόσμος είναι πιο ανοιχτόμυαλος. Οι Αμερικανοί, όσον αφορά την διανομή της ταινίας, είναι περισσότερο απόλυτοι» δήλωσε.

Κατά τη διάρκεια του φιλμ, που σκηνοθέτησε ο γνωστός από τις ταινίες όπως οι «Μη Αναστρέψιμος» και «Μόνος Εναντίον Όλων» Γάλλος δημιουργός, βλέπουμε μαραθώνιους στοματικού σεξ και τρίο με μία 16χρονη, διεισδύσεις, συνεύρεση με τρανς, ένα πέος να «πηγαινοέρχεται» και να εκσπερματώνει μπροστά στην κάμερα, το προφυλακτικό να σπάει και, τελικά, τον πρωταγωνιστή να εγκαταλείπει την Ηλέκτρα όταν εκείνη μένει έγκυος.Το κοινό που «πλημμύρισε» την αίθουσα των Καννών για την πρώτη προβολή της ταινίας χειροκρότησε όρθιο, ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που δήλωσαν απογοητευμένοι από όσα είδαν, εξισώνοντας το «Love» με… ταινία πορνό!

Εμείς τι άλλο να συμπληρώσουμε το ρεπορτάζ από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ είναι αποκαλυπτικό το τι θα ακούσουμε και θα δούμε ακόμα από τύπους που έχουν κάνει την δήθεν προοδευτικότητα επάγγελμα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: