Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

«Βρε πρωθυπουργέ, εσύ είσαι;» - Ο διάλογος Τσίπρα με πλανόδιο λουλουδά σε μπιστρό μπαρ


Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύντροφό του Μπέττυ και ένα φιλικό τους ζευγάρι δειπνούσαν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Αγορά», σε γνωστό bistro bar της περιοχής.

Αρκετοί από όσους βρίσκονταν στο ίδιο μαγαζί διέκοπταν συχνά την κουβέντα τους για να σφίξουν το χέρι του πρωθυπουργού και να του ευχηθούν «καλή δύναμη». «Είναι πολύ cool», «είναι κούκλα η Μπέττυ», σχολίαζαν.

Κάποια στιγμή ένας πλανόδιος πωλητής λουλουδιών πλησίασε το τραπέζι του κ. Τσίπρα, άφησε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, «δώρο από το απέναντι τραπέζι» είπε και έφυγε, χωρίς να αντιληφθεί μέσα στο ημίφως σε ποιον είχε μόλις αφήσει τα λουλούδια

Αφού... περιηγήθηκε για λίγο στα υπόλοιπα τραπέζια, συνειδητοποίησε ποιος ήταν ο ...παραλήπτης. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, γύρισε αμέσως στο τραπέζι του Α. Τσίπρα.

«Βρε πρωθυπουργέ, εσύ είσαι;», αναφώνησε ο πλανόδιος πωλητής, βλέποντας από κοντά τον κ. Τσίπρα και αναγνωρίζοντάς τον. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός, χαλαρός και χαμογελαστός, μίλησε μαζί του για περίπου 10 λεπτά, ώσπου ο πλανόδιος πωλητής αποχώρησε από το εστιατόριο.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του, αφού απόλαυσαν το φαγητό και τη χαλαρή ατμόσφαιρα, αποχώρησαν από το μαγαζί γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: