ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Γάζωσαν το λεωφορείο της Φενέρ

Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

Γάζωσαν το λεωφορείο της ΦενέρΔολοφονική επίθεση δέχθηκαν οι παίκτες της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας Φενερμπαχτσέ το βράδυ του Σαββάτου στην Τραπεζούντα, στα βορειοανατολικά της Τουρκίας.

Ο αρχηγός της αποστολής της τουρκικής ομάδας κατήγγειλε ότι οι δράστες της επίθεσης ήθελαν «να ανατρέψουν το λεωφορείο και συνεπώς να σκοτώσουν τους παίκτες»Ένοπλοι επιτέθηκαν σε λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα στο αεροδρόμιο της Τραπεζούντας μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρίζεσπορ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του οχήματος.

Ο επικεφαλής της αποστολής Μαχμούτ Ουσλού δήλωσε ότι οι ένοπλοι πυροβόλησαν πολλές φορές το όχημα την ώρα που βρισκόταν στην εθνική οδό.

Παρά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη από τις σφαίρες των ενόπλων, ο οδηγός κατάφερε να σταματήσει με ασφάλεια το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου και οι παίκτες της Φενέρ αποβιβάστηκαν σώοι και αβλαβείς.

Ο αρχηγός της αποστολής της τουρκικής ομάδας κατήγγειλε ότι οι δράστες της επίθεσης ήθελαν «να ανατρέψουν το λεωφορείο και συνεπώς να σκοτώσουν τους παίκτες».

«Είναι απίστευτο» δήλωσε ο Ουσλού στην τουρκική τηλεόραση, η οποία μετέδωσε εικόνες με το μπροστινό μέρος του λεωφορείου σχεδόν διάτρητο από σφαίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: