Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Πόσα ευρώ πουλήθηκε η paparazzi φωτό του Βαρουφάκη στο πλοίο της γραμμής!


Η είδηση είναι από την zougla.gr και μας κάνει εντύπωση το γεγονός πως περνάει απαρατήρητο πως ο Υπουργός ταξιδεύει χωρίς ασφάλεια (που όλοι οι προκάτοχοί είχαν ακόμα για να πάνε μέχρι την τουαλέτα!!!) ενώ ο ίδιος προτιμά να ταξιδεύει με την όμορφη σύζυγό του χωρίς αστυνομικούς-φρουρούς. 

 Άλλωστε όλη η νέα κυβέρνηση δείχνει προς το παρόν διαφορετικά ήθη και έθιμα σε σχέση με τους προκατόχους της. 

Είναι εμφανές πως δεν μας έλυσαν τα προβλήματα σε ένα μήνα αλλά έστειλαν άλλο μήνυμα στην κοινωνία και αυτό είναι που τους κρατάει ακόμα ψηλά δημοκοπικά. 

Η συνέχεια του "ρεπορτάζ" από την zougla.gr που ενδιαφέρεται για το κόστος της φωτογραφίας και όχι για την είδηση πως επιτέλους ένας Υπουργός κινείται ανάμεσα μας όπως θα άρμοζε σε κάθε δημοκρατικό Άρχοντα. 

Γιατί εμείς τους εκλέγουμε και δεν πρέπει να μας φοβούνται. 

Βέβαια πάντα υπάρχουν  κακοποιά στοιχεία αλλά άμα έχεις μάθει να δίνεις μάχες με πραγματικούς Νομούς στο Eurogroup αυτούς να φοβηθείς; 

Η φωτογραφία του Γιάνη Βαρουφάκη με την σύζυγό του Δανάη Στράτου να απολαμβάνουν την διαδρομή στο πλοίο της γραμμής προς Αίγινα και χωρίς φρουρά , έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Συνεπιβάτης στο ίδιο πλοίο με τον Υπουργό Οικονομικών, τον αποθανάτισε και σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκαναν σήμερα στο «Πρωινό» του Αντέννα, την πούλησε έναντι του ποσού των 600 ευρώ.

Ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και η παρέα τους συζητούσαν την επίμαχη φωτό του Υπουργού, όταν η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε τις πληροφορίες της. «Οι φωτογραφίες από το καράβι πήγαν 600 ευρώ»!

ΠΗΓΗ : zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: