ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Εκδήλωση μνήμης για τον αδικοχαμένο φίλο και συνάδελφο Σωκράτη

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση μνήμης για τον αδικοχαμένο φίλο και συνάδελφο Σωκράτη3ος λαϊκός αγώνας
Τρέχουμε στην Ηλιούπολη «Σωκράτης Γκιόλιας»
Αγώνες 5km & 1km
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015


Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ και τον Δήμο Ηλιούπολης διοργανώνει στις 29 Μαρτίου για 3η συνεχόμενη φορά τον λαϊκό αγώνα «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη», αφιερωμένο από φέτος στη μνήμη του μαχόμενου ηλιουπολίτη δημοσιογράφου και παλιού πρωταθλητή, Σωκράτη Γκιόλια.
Ο αγώνας θα είναι 5km με παράλληλο δρόμο 1km για παιδιά έως 14 ετών. Το πρωινό της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου θα μας βρει στην πλατεία Φλέμινγκ έτοιμους για την εκκίνηση. Ελάτε να τρέξετε μαζί μας τιμώντας τον Σωκράτη.

Για τους “γνώστες” της περιοχής θα είναι μια ευκαιρία να δουν με την ξεχωριστή οπτική γωνία του δρομέα το καθημερινό τους περιβάλλον, και για τους “αμύητους” θα είναι μια ευκαιρία να “χαρτογραφήσουν” της περίφημες πλατείες της Ηλιούπολης. Ο αγώνας «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη» έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των δρομέων ως ένα αξιόλογο αγωνιστικό ραντεβού.

Από φέτος, ο στόχος είναι ο λαϊκός δρόμος «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη, Σωκράτης Γκιόλιας» να γίνει θεσμός και, παράλληλα, να συνεχίσει να αποτελέσει κίνητρο και ευκαιρία για ένα ευρύτερο κομμάτι της κοινωνίας να γνωρίσει την χαρά του τρεξίματος και του αθλητισμού.

Κρατήστε λίγη ενέργεια για μετά τον αγώνα, γιατί θα ακολουθήσει μουσική συναυλία!

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο παρά πως νιώθουμε ΝΤΡΟΠΗ που 5 χρόνια μετά δεν έχουν συλληφθεί ακόμα οι στυγνοί δολοφόνοι του Σωκράτη Γκιόλια , καθώς και οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του. Αποτελεί ΟΝΕΙΔΟΣ για τις διωκτικές αρχές και την Ελληνική Δικαιοσύνη πως μένει ανεξιχνίαστη η δολοφονία ενός δημοσιογράφου. Ας ελπίσουμε πως τουλάχιστον αυτή η Κυβέρνηση να κάνει κάτι ,για να αποκαταστήσει τα λάθη και τις παραλείψεις όλων των προηγούμενων. Εμείς μέσα από το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε πως είναι αδιανόητο για την Αστική μας Δημοκρατία να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθερα τα ΚΤΗΝΗ που δολοφόνησαν τον Σωκράτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: