Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

Η άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδος θα οδηγήσει χιλιάδες συνέλληνες στο εξωτερικό ή στον τάφο!!!!


Γελάω πραγματικά όταν ακούω πως η Ελλάδα θα μπορούσε να επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα υπό τις παρούσες συνθήκες.

Είμαστε μια χώρα που εισάγει βασικά είδη για την επιβίωση των  περίπου 11 εκατομμυρίων Ελλήνων που μαζί με 1-2 εκατομμύρια αλλοδαπούς περιμένουν από την παρούσα Κυβέρνηση να οδηγήσει την Χώρα με ασφαλή τρόπο σε μια ΟΡΙΣΤΙΚΗ λύση του προβλήματος χρέους που αντιμετωπίζουμε.

Η φτώχεια , η απόγνωση και κυρίως η ανασφάλεια για το ΑΥΡΙΟ οδηγεί χιλιάδες συμπολίτες μας σε κατάθλιψη , αυτοκτονίες και κυρίως σε φυγή προς ένα καλύτερο μέλλον που αναζητείται από τους νέους και τις νέες μας με πτυχία στο Εξωτερικό.

Η προηγούμενη Κυβέρνηση είχε εμπιστευθεί τις τύχες μας στην Τρόϊκα που βέβαια είχε την λάθος συνταγή όμως η παρούσα αποδεικνύεται πως δεν έχει ΣΧΕΔΙΟ παρά μόνο ευχολόγια και ικεσίες έναντι των εταίρων μας που δείχνουν να μας έχουν βαρεθεί.

Το μόνο μας όπλο είναι αυτή την στιγμή η ΠΙΣΤΗ μας πως δεν μπορεί να μας επιφυλάσσουν έναν ξαφνικό θάνατο οι σύμμαχοι μας  και κυρίως οι ΗΠΑ.

Όμως επειδή τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ,δεν γνωρίζουμε εμείς εάν ήδη οι ΗΠΑ έχουν αποφασίσει να μας ωθήσουν στα άκρα λέγοντας στους Ευρωπαίους πως πρέπει να μας βρουν λύση .

Όμως  στο τέλος ίσως  και αυτοί   μας χτυπήσουν φιλικά την πλάτη και προσφέροντάς μας  καμιά 20 δις  μας αφήσουν  ΜΟΝΟΥΣ, Τότε θα   αντιμετωπίσουμε το ΧΑΟΣ που θα δημιουργηθεί με την ΑΤΑΚΤΗ έξοδο μας από το κοινό  ευρωπαϊκό νόμισμα.

Βλέπουμε άλλωστε πως η Κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει ακόμα αντιληφθεί πως η όποια συμφωνία με την Ε.Ε είναι αυτή που εξασφαλίζει την δική μας επιβίωση ΠΡΩΤΑ ,και μετά την μεγάλη ή μικρή "καταστροφή" της Ε.Ε που έτσι και αλλιώς είναι χωρισμένη  σε πλούσιους και φτωχούς και δεν δείχνει ουδεμία αλληλεγγύη στα αδύνατα μέρη της.

Ίσως μετά την έξοδο μας γίνουμε μια βαλκανική χώρα που θα μπορεί να επισκεφθεί πιο εύκολα και κυρίως πιο φθηνά ο μέσος Γερμανός Πολίτης που και αυτός βλέπει τα εισοδήματά του να συρρικνώνονται εξαιτίας των αδιέξοδων πολιτικών λιτότητας της κ. Μέρκελ.

Μέχρι το καλοκαίρι όλα θα έχουν κριθεί και δυστυχώς οι εκλογές δεν βοήθησαν καθόλου στο να υπάρξει σταθερότητα και ασφαλές οικονομικό περιβάλλον για επενδύσεις στη χώρα μας.

Εμείς έχουμε όλοι την καλή διάθεση να αφήσουμε την ελληνική κυβέρνηση να προσπαθήσει να εφαρμόσει την συνταγή της για την ΕΞΟΔΟ από την κρίση αλλά δυστυχώς οι εταίροι μας δεν είναι διατεθειμένοι να την ανεχθούν για περισσότερο από τέσσερις μήνες.

Η μόνη σωτηρία της Κυβέρνησης Τσίπρα είναι πλέον οι ΗΠΑ και εάν εκεί δεν τα βρει σίγουρα θα είναι η διάρκειά της πολύ μικρότερη και από τα δυόμιση χρόνια της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου που ξεκίνησε ως τρικομματική με την ΔΗΜ.ΑΡ και κατέληξε να έχει μόλις 154 βουλευτές.

Η παρούσα έχει ακόμα λιγότερους αφού ήδη η μισή κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί ΕΞΟΔΟ της Χώρας από την Ε.Ε και δεν είναι διατεθειμένη να υπογράψει κανένα καινούργιο μνημόνιο.

Όσο για τους ΑΝ.ΕΛ αυτοί ουδέποτε είχαν ξεκάθαρες θέσεις και για αυτό τώρα δεν αντιδρούν για τους λαθρομετανάστες και τα κέντρα κράτησης.

Άλλωστε ο Καμμένος έχει το υπουργείο του και όλα είναι καλά για αυτόν και για το στενό του περιβάλλον που ήρθε και πάλι στα πράγματα.

Οι επόμενες εκλογές θα μας πάνε πιο δεξιά για αυτό και είναι λάθος η αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ εν θερμώ ,αφού πολλές από τις επιλογές θα αποδειχθούν μονόδρομος για να ξεπεραστεί η παρούσα οικονομική συγκυρία.

Έπρεπε να τρίξει τα δόντια στη Μέρκελ αμέσως μόλις πέτυχε τα πρωτογενή πλεονάσματα και να είχε περισσότερους σοβαρούς Υπουργούς.

Τις επόμενες μέρες θα δημοσιεύσουμε ένα κείμενο μπροσούρα για όσους ανένταχτους δεξιούς θα επιθυμούσαν την δημιουργία ενός φιλελεύθερου εθνικιστικού κόμματος που θα είχε τις σύγχρονες δομές των αντίστοιχων ευρωπαϊκών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: