Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Μα τι λέτε βρε λαμόγια που βλέπετε εσείς ανάπτυξη;

ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΗΝ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΥΓΕ
Του Σταύρου Μαρίνη
Τα πράγματα πάνε κατά διαόλου και κάποιοι διαδικτυακοί δήθεν "φίλοι" μας , μας μιλάνε για πορεία μπροστά και μας κάνουν "κατήχηση" ως να είμαστε μικρά παιδιά που δεν
καταλαβαίνουν το καλό τους. Γιατί δήθεν εσείς εκεί έξω δεν καταλαβαίνετε τα δικά μας κείμενα που είναι απαισιόδοξα και μίζερα!!! Γι' αυτό και διαβάζετε ευχάριστες ειδήσεις που σας λένε για δήθεν χρήματα που θα σας επιστραφούν και για την ανάπτυξη που έρχεται. 

Εδώ εμείς δεν την βλέπουμε ,και δεν θα την δούμε γιατί δεν πρόκειται να μας κάνει την χάρη και να έρθει. Και εάν έρθει πάλι θα πάει και θα κάνει "παρέα" με τους τσάμπα επενδυτές που αγοράζουν τα πάντα στην μισή τιμή , πληρώνουν μισά μεροκάματα για διπλάσιες ώρες δουλειάς και είμαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι θα πληρώσουν λιγότερους φόρους ακόμα και από τους δυστυχείς λαθρομετανάστες που κάνουν φορολογική δήλωση στην χώρα μας. 

Και μην πείτε ότι δεν κάνουν γιατί οι ίδιες οι εφορίες λένε ότι υπάρχουν χιλιάδες επαγγελματίες που έχουν μαγαζιά και ΑΦΜ πληρώνουν φόρους αλλά κάποιοι εξ αυτών στερούνται μόνιμης άδειας παραμονής και κάθε χρόνο δίνουν 1500 ευρώ για να παραμείνουν στον ελληνικό μας "παράδεισο". 

Υπάρχουν βέβαια και χιλιάδες άλλοι που δεν έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ στις εφορίες αλλά τις καλές εποχές πλήρωναν τον ΦΠΑ από τα προϊόντα που αγόραζαν. Να σας πούμε ακόμα ότι ένας Αλβανός στον νομό Αττικής που έχει νυχτερινό μαγαζί πλήρωσε 50.000 ευρώ φόρο όσο δηλαδή 15 άλλοι μαγαζάτορες έλληνες που έχουν και μεγαλύτερα μαγαζιά και όλοι μαζί κάνουν 10πλάσιους τζίρους!!! 

Όμως ο Αλβανός λένε οι κακές γλώσσες πληρώνει φόρο για να έχει άκρες. Και οι άκρες του φτάνουν μέχρι και σε βουλευτή που ανήκει στα κόμματα που συμμετέχουν στην συγκυβέρνηση. Όταν θα έχουμε τα πλήρη στοιχεία γιατί οι αδιάφθοροι παρακολουθούν κάποιους που λαδώνονται από την ΕΛ.ΑΣ θα σας τα πούμε όλα με το νι και με το σίγμα. 

Ας πάμε όμως τώρα εκεί που αρχίσαμε για αυτούς που τα βλέπουν όλα ωραία και καλά και μας λένε να μην σας τα γράφουμε εμείς μαύρα. Είναι λαμόγια χειρίστου είδους που κανονικά θα έπρεπε να είναι ήδη μέσα αλλά η τρικομματική παρωδία που ελέγχει την πλειοψηφία των δικαστών τους έχει έξω και τους χρησιμοποιεί με το αζημίωτο ως φερέφωνα της μνημονιακής πολιτικής που είναι η μόνη σωτηρία.

 Και επειδή τα γραπτά μένουν και είμαστε σίγουροι ότι σε λίγους μήνες δεν θα υπάρχει ΟΥΔΕΙΣ Έλληνας που να πιστεύει ότι υπάρχει μέλλον θα δείτε που αυτοί θα αρχίσουν να διατυμπανίζουν άλλες απόψεις για να κολλήσουν με το νέο καθεστώς ακόμα και εάν είναι αριστερό , χουντικό ή και εθνικοσοσιαλιστικό!!!!

Άλλωστε μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι πολλά στελέχη που κάποτε μιλούσαν για δικαιοσύνη και ισονομία έχουν γίνει ξαφνικά υποστηρικτές των πιο ολοκληρωτικών μοντέλων. Σου λένε δηλαδή ότι η κριτική σου είναι κακοπροαίρετη και επιτέλους θα πρέπει να σταματήσεις να την ασκείς για να προχωρήσει η χώρα. 

Με ποιους να προχωρήσει βρε λαμόγια με αυτούς που έριξαν το πλοίο στα βράχια και βούλιαξε; Μα για τόσο μαλάκες μας περνάτε επιτέλους; Και μπορεί η πλειοψηφία να είναι αλλά σε μας τέτοιες π@π@ριές μην ξαναπείτε. 

Πηγαίνετε καλύτερα να τα πείτε σε όσους σας υποστήριζαν με κρατικές επιχορηγήσεις στα μέσα που δημιουργήσατε και πήρατε ότι κρατικό οργανισμό υπήρχε πρόχειρος. Α δεν σας ξεχάσαμε και εσάς του Λαυρεντιάδη απλώς περιμένουμε να δούμε εάν θα σας συλλάβουν για το γεγονός ότι τα παίρνατε μαύρα και σε σακούλες όπως τα πήγε ο Θέμος τα 5,5 εκ ευρώ στην ΒΝP

Δεν υπάρχουν σχόλια: