Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Ο Ελληνικός λαός βαρέθηκε να βλέπει τα ΜΜΕ να φοροδιαφεύγουνΕίναι γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πετύχει παρά να δημιουργήσει έναν τόνο αισιοδοξίας στην κοινωνία μας πως τάχα μπορεί να νικήσει τους δυνατούς Ευρωπαίους και κυρίως τους Γερμανούς.Και επειδή αυτό  δεν είναι κάτι που μπορεί να πετύχει ας ΛΙΩΣΕΙ πρώτα Βαρδινογιάννηδες, Ψυχάρηδες , Μπόμπολες , Κοντομηνάδες και λοιπούς αρουραίους που επί δεκαετίες έχουν ΜΜΕ χωρίς να πληρώνουν ούτε μισό ευρώ για τις άδειες που έχουν και θησαύριζαν!!!!

Βλέπετε τα ΜΜΕ που δεν ενημέρωσαν τον ελληνικό λαό έγκαιρα για την χρεοκοπία της Χώρας (όπως κάναμε εμείς από το  2008 κιόλας) επιχειρούν για ακόμη μια φορά με στημένες καταγγελίες να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη αποφασίσει με ποιους επιχειρηματίες θα πάει και ποιους έχει ΗΔΗ αφήσει.

Το θέμα είναι πως οι επιχειρηματίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν τηλεοπτικές άδειες και θα μπουν στο παιχνίδι εάν ο Τσίπρας καταφέρει όπου απέτυχε ο Σαμαράς και η παρεούλα του. Να ξεβρωμίσει ο Χώρος των ΜΜΕ που φέρει μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της Πατρίδος.

Και μπορεί ο Πάνος Καμμένος να δείχνει έναν τσαμπουκά και να λέει να καεί ο ΣΚΑΙ αλλά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είναι πιο μεθοδικοί και ετοιμάζονται να αρπάξουν ζεστό χρήμα από τους καναλάρχες και τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ που την έβγαζαν ΤΖΑΜΠΑ επί δεκαετίες.

Οι καινούργιοι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ θα είναι ξένοι (Γερμανοί , Ρώσοι ,  κ.α) , θα πληρώνουν ελάχιστα χρήματα και κυρίως δεν θα αμφισβητούν τις κυβερνητικές αποφάσεις!!!!

Το διαδίκτυο που θα είναι πιο ελεύθερο είναι τόσο αναξιόπιστο που δεν θα καταφέρει για καμιά δεκαετία ακόμα να επηρεάζει σοβαρά τις πολιτικές εξελίξεις.

Έτσι η δημοφιλία της παρούσας κυβέρνησης θα κρατηθεί σε ανεχτά επίπεδα ώστε να βγάλει άνετα τέσσερα χρόνια στην Εξουσία και να προετοιμαστεί για τα επόμενα τέσσερα.

Η θεωρία της αριστερής παρένθεσης είναι μια θεωρία ολίγων  ηλιθίων συνεργατών του πρώην Πρωθυπουργού ,που οδήγησαν την Χώρα στα βράχια και τον ίδιο στην πολιτική του εξαφάνιση.

Γιατί πλέον με τόσο άθλιο πολιτικό συμβούλιο είναι αδύνατον να προχωρήσει το κόμμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

'Οσοι στηρίζουν ακόμα τις άθλιες επιλογές Σαμαρά όπως π.χ της κυρίας Παναγιωταρέας αύριο δεν έχουν καμία θέση σε μια παράταξη που θέλει να οδηγήσει την Χώρα μπροστά.

Ο δοσιλογισμός μας τελείωσε, και όσο ως κόμμα εκτρέφεις δοσίλογους είναι αδύνατον να κυβερνήσεις υπό ομαλές συνθήκες.

Εκτός και περιμένουμε να χρεοκοπήσει η Χώρα μας,  και να μας διορίσουν κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης οι δανειστές και οι εταίροι μας.

Αλλά τότε θα ξεσηκωθούν επιτέλους όλοι, και μόνο με άρματα μάχης θα μπορούν να σταθούν οι κυβερνώντες στη Χώρα.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: