ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Οι δικές σας ευθύνες για ό,τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Οι δικές σας ευθύνες για ό,τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο


Είναι λογικό μετά από 8 χρόνια διαδικτυακής μας παρουσίας να γνωριζόμαστε ΟΛΟΙ πάρα πολύ καλά.

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε όλες τις προσπάθειες που γίνονται και αναπολούμε τα πρώτα χρόνια που οι bloggers θεωρούσαν πως μέσα από το διαδίκτυο θα έκαναν την δική τους "ενημερωτική" επανάσταση εναντίον της χυδαιότητας που επικρατούσε σε αυτό που ορισμένοι ακόμα και σήμερα αποκαλούν συστημικά ΜΜΕ.

Βλέπετε όλοι πλέον αντιλαμβάνονται πως ούτε το MEGA ούτε ο ΑΝΤ1 βγάζουν πλέον κυβερνήσεις μπορεί όμως να βγάλει κυβέρνηση το iskra.gr ή ενδεχομένως αύριο ένα άλλο site που θα πουλάει ως "είδηση" ό,τι βολεύει το σαλεμένο κεφάλι του ιδιοκτήτη του;

Όχι σε κανένα κράτος του κόσμου δεν επιβάλλονται από τα διαδικτυακά μέσα Κυβερνήσεις. 

Επηρεάζουν και αυτά σε ένα βαθμό τους πολίτες αλλά δεν είναι σε θέση να δημιουργήσουν ρεύμα νίκης όσο δεν έχουν την οικονομική άνεση να πληρώσουν για να εξαγοράσουν συνειδήσεις.

Είναι εμφανές πως ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε γιατί τα βολεμένα κομματικά στελέχη στο δημόσιο αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ένιωθαν άβολα όταν οι απολύσεις αλλά και η γενικότερη ΥΠΟΤΑΓΗ της προηγούμενης Κυβέρνησης στους μνημονιακούς Νόμους έκοψαν προνόμια δεκαετιών.

Το λάθος της ΝΔ ήταν πως ενώ δεν μπορούσε να δώσει ψωμί στον κόσμο δεν του έδωσε παρά μόνο κακόγουστα θεάματα (και ελάχιστα κανονικά που δεν είχαν όμως διάρκεια) όπως αυτό της εξάρθρωσης της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που δημιούργησε ώθηση στην αριστερή ιδεολογία για να καταλάβει με μεγαλύτερη φόρα την Εξουσία δήθεν ως διωκόμενη από μια "χούντα" που τάχα μου συνεργάζονταν με Ναζιστές!!!

Έτσι ακόμα και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εγκλωβίσει στις τάξεις του όλους εκείνους που πιστεύουν πως ο αντιφασιστικός αγώνας είναι η μόνη ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Και βέβαια όλοι αυτοί θεωρούν πως η Δημοκρατία μας λειτουργεί όπως αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους.

Πρόσφατα ο ΣΥΡΙΖΑ αμόλησε έξω από τα κέντρα κράτησης δεκάδες λαθρομετανάστες για να αποδείξει για ακόμα μια φορά πως η σημερινή Ε.Ε δεν έχει καμιά απολύτως συνοχή ανάμεσα στα κράτη μέλη της, αφού το καθένα  από αυτά κάνει ό,τι γουστάρει σε ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα όπως αυτό της μετανάστευσης.

Τα κέντρα φιλοξενίας (sic) όπως τα αποκαλούν στο δυτικό κόσμο έχουν αποδειχθεί ένα μέτρο που δεν προσφέρει τίποτα παρά μόνο ΡΑΤΣΙΣΜΟ σε μια Ε.Ε που εφαρμόζει κατά γράμμα τις πολιτικές της άκρας δεξιάς ωθώντας στην κυριολεξία πολλούς λαούς σε απόγνωση από τα ρεύματα αναξιοπαθούντων οικονομικών μεταναστών που αναζητούν στην Ευρώπη λύση στα προβλήματά τους που τα δημιούργησαν αλλοπρόσαλλες πολιτικές τόσο των ΗΠΑ όσο και των κρατών μελών του ΝΑΤΟ που σέρνονται πίσω από αποφάσεις ,μη μπορώντας να οικοδομήσουν μια πραγματικά ανεξάρτητη και δυνατή Ευρώπη.

Μέρα με την μέρα λοιπόν διαπιστώνουμε πως και στο διαδίκτυο οι αμερικανικές φωνές της πολυπολιτισμικότητας και του διεθνισμού αγκαλιάζουν τους μέχρι πρότινος εχθρούς τους της κομμουνιστικής αριστεράς που τους βοηθάνε στην υλοποίηση ενός πολυπολιτισμού που ευθύνεται για όλα σχεδόν  τα δεινά της ανθρωπότητας!!

Πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή που διαλύθηκαν από τον Θείο Σαμ, άλλοι από το Ιράκ και ακόμη κάποιοι άλλοι από τις αλληλοσπαραζόμενες "δημοκρατίες" της Αφρικής έρχονται σε μια Ευρώπη που αναζητεί να ξεθάψει όλους τους εθνικισμούς και την μισαλλοδοξία που οδήγησαν σε δυο παγκοσμίους πολέμους.

Δεν ξέρω εάν σε μερικά χρόνια εκατομμύρια Γερμανοί αναζητούν ένα νέο Χίτλερ για να τους σώσει από τα δεινά που τους δημιούργησαν οι αλλοπρόσαλλες οικονομικές πολιτικές των Μέρκελ-Σόϊμπλε το μόνο σίγουρο όμως είναι πως στην Ευρώπη ο Ναζισμός δεν έρχεται αλλά είναι ΕΔΩ ελέω κρίσης αλλά κυρίως ελέω της πολιτικής των Νικητών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που βάλθηκαν να τιμωρήσουν ολόκληρους λαούς για κοντά έναν αιώνα!!!!

Και επειδή στην πατρίδα μας πολεμήσαμε και τους δυο ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ και τον μαύρο και τον κόκκινο είναι λίγο παράδοξο να βρισκόμαστε με το ένα πόδι εκτός Ε.Ε την ώρα που κυριαρχούν οι απόγονοι των Ναζί.

Δεν πιστεύω πως υπάρχει ακόμα παρά μια πολύ μικρή πλειοψηφία που να πιστεύει πως αυτή η Γερμανοκρατούμενη Ε.Ε έχει μέλλον αφού ακόμα και εγώ που από την εφηβεία μου ένιωθα φιλικά αισθήματα προς το γερμανικό λαό πλέον αντιμετωπίζω με καχυποψία και λύπη την σημερινή τους δεινή θέση.

Όχι εάν η Ελλάδα αποχωρήσει από την Ε.Ε δεν θα χάσει μόνο η ίδια αλλά περισσότερο θα χάσουν οι Γερμανοί που θα πρέπει να εξηγήσουν σε όλους τους άλλους γιατί έχασαν τα χρήματά τους.

Είναι εμφανές πλέον πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποπληρώσει αυτό το δάνειο και το καλοκαίρι η χώρα μας θα πάει σε μια άτακτη χρεοκοπία που θα στοιχίσει αρκετές ανθρώπινες ζωές.

Εμείς σας τα γράφουμε πάντα έξω από τα δόντια γιατί μάθαμε πως έστω και εσείς οι λίγοι αναγνώστες που μας απομείνατε πρέπει να γνωρίζετε τι έρχεται .

Άλλωστε εμείς εδώ μαζί σας θα είμαστε όταν όλοι όσοι εσείς τώρα διαβάζετε θα αναζητούν την τύχη τους σε Ελβετίες , Γαλλίες και χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Ήδη κάποιοι ψευδοί δημοσιογράφοι έφυγαν για Ελβετία μαζί με τα κλεμμένα χρήματα του ελληνικού λαού και ετοιμάζονται και άλλοι για να πάνε μαζί τους.

Αυτοί που έστησαν το σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ ήθελαν μόνο να σώσουν τα αφεντικά τους και είναι τόσο λαμόγια και απατεώνες όπως και αυτοί.

Να τώρα που έφυγε ο Σαμαράς γκρινιάζουν για τον Τσίπρα επειδή δεν τους έδωσε όπως ο Καραμανλής και οι προκάτοχοί του μερικά εκατομμύρια ευρώ δανεικά και αγύριστα.

Σε λίγες μέρες θα έχουμε ακόμη ένα διαδικτυακό αδελφάκι να σας παρουσιάσουμε. Μετά από 8 χρόνια  διαδικτυακής μας παρουσίας ,η "οικογένεια" μεγαλώνει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: