Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Κυβέρνηση που ακολουθεί κατά γράμμα την εντολή του λαού


Τι ψήφισε στις 25 Γενάρη ο ελληνικός λαός; Μα όλοι ξέρουμε την κατάργηση των μνημονίων. Φυσικά τα μνημόνια πήραν τετράμηνη παράταση και το καλοκαίρι η παρούσα κυβέρνηση ή θα ψηφίσει νέα ή θα χρεοκοπήσει την Χώρα.
Μάλιστα για να παραμείνει στην Εξουσία θα  καλέσει όπως ισχυρίζεται εκ νέου τον "σοφό" λαό να αποφασίσει εάν θέλει να υπογράψουμε την υποταγή μας στις απαιτήσεις του Βερολίνου, ή να χρεοκοπήσουμε άτακτα.

 Βέβαια ο κυρίαρχος ελληνικός λαός δεν βλέπουμε να θέλει να υποστεί καμιά νέα ταλαιπωρία, επομένως θέλει συνήθως πράγματα που δεν γίνονται. Δηλαδή να παρεμείνει στην Ε.Ε αλλά αυτή να αλλάξει και να δανίζει χωρίς συμφωνίες και μνημόνια.

Ο παραλογισμός όμως αυτός των Ελλήνων έχει να κάνει και με τις αλλοπρόσαλες πολιτικές που μας επέβαλλε η Τρόϊκα και οι οποίες διέλυσαν την ελληνική οικονομία αλλά και την μεσαία τάξη.

Η αντιδημοκρατικότητα της Ε.Ε είναι πλέον εμφανής και σε ένα εντελώς αδαή με τα πολιτικά αφού δεν υπολογίζει αξίες όπως ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μονίμως απαξιώνει κάθε έννοια ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Δεν είναι δυνατόν να μη βλέπει η Ε.Ε την φτωχοποίηση μεγάλου τμήματος του ευρωπαϊκού πληθυσμού ,ούτε να μην καταλαβαίνει πως όλη η Ευρώπη κινδυνεύει από την ανεξέλεκτη εισροή μεταναστών που έχουν έθιμα και αξίες τελείως διαφορετικές, από αυτές που πρεσβεύει ο δυτικός μας πολιτισμός.

Για πρώτη φορά μετά το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου είναι εκατομμύρια αυτοί που αναρωτιούνται εάν ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος εάν είχαν επικρατήσει oi ΝΑΖΙ και αυτό είναι που θα βρίσκουμε συνέχεια μπροστά μας, όσο εθελοτυφλούμε και δεν διορθώνουμε τις πληγές της Δημοκρατίας μας.

Γιατί είναι εντελώς παράλογο να θέλει η Ε.Ε να επιβάλει τους κανόνες της σε υποτιθέμενα ανεξάρτητα κράτη - μέλη, και να επικροτεί τις ενέργειες της  Γερμανίας που οδηγούν την Ε.Ε σε πλήρη απαξίωση.

Η Δημοκρατία γεννήθηκε εδώ και δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατική ευρώπη χωρίς την δική μας συμμετοχή. Η προηγούμενη κυβέρνηση καλό θα ήταν να γνώριζε πως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν και ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ενώ αυτοί δεν όρθωσαν ούτε μια φορά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ  το ανάστημα τους ,στις παράλογες απαιτήσεις του Βερολίνου.

Όταν άρχισαν να αντιδρούν έπεσαν από την Εξουσία γιατί είχαν χάσει την εμπιστοσύνη του λαού που πεινούσε και αυτοκτονούσε εξαιτίας των κακών επιλογών τους.

Καιρός είναι ο Αντώνης Σαμαράς να ξαναγίνει αντιμνημονιακός όπως άλλωστε ξεκίνησε με τα Ζάππεια ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ας γίνει πριν διαλυθεί τελείως η δεξιά παράταξη στην Πατρίδα μας

Μετά θα υπάρχει μόνο η Χρυσή Αυγή και ό,τι δημιουργηθεί το προσεχές διάστημα. 'Ηδη οι ΡΙΖΕΣ του Τάκη Μπαλτάκου και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ του Μαυρίκου ευελπιστούν να πιάσουν 2-3% και να μπουν στην επόμενη Βουλή όποτε και εάν γίνουν εκλογές.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: