Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Σκοτώστε τον επιτέλους και αφήστε τον δήθεν ανθρωπισμό σας

Συγκλονιστικές διαστάσεις από τη δράση του παιδόφιλου - Δεκάδες γονείς έντρομοι βρίσκουν μηνύματα στα pc των παιδιών τους

Είναι ωραίο να λες πως πρέπει να τιμωρηθεί το ΚΤΗΝΟΣ της φωτογραφίας σύμφωνα με τους Νόμους της Αστικής μας Δημοκρατίας.
Είναι ωραίο να κάθεσαι στον καναπέ σου και να λες πως έχει και αυτός δικαιώματα. 

Όμως είναι ΓΟΛΓΟΘΑΣ για τα ανήλικα κορίτσια και αγόρια που κακοποίησε να ζήσουν όπως ζείτε όλοι εσείς που δεν σας έχουν βιάσει στην παιδική σας ηλικία. 

Είναι πολύ υποκριτική η κοινωνία που ζούμε και μέρα με την μέρα αντιλαμβάνομαι πόσο ΑΝΩΔΥΝΑ περνάνε τόσο ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που πραγματοποιούνται στο όνομα μιας δήθεν Δημοκρατίας που αλληθωρίζει στο χρήμα και στην ηθική κατάπτωση κάθε ΑΝΩΜΑΛΟΥ
Δύσκολα για εμάς εδώ που υπηρετούμε αρχές και αξίες να κλείσουμε τα μάτια και τα αυτιά μας στην αποτρόπαια πράξη του βιασμού μιας παιδικής ψυχής ή να μην ακούσουμε τις κραυγές των βασανισμένων από το παραπάνω ανθρωπόμορφο ΤΕΡΑΣ

Δύσκολα πιστεύουμε πως τον υπερασπίζονται οι γονείς του που θα έπρεπε πρώτοι να τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ για τα εγκλήματά του.

Αλλά με τέτοιους γονείς μπορεί να γίνεις και ΤΕΡΑΣ τελικά. 

Είναι καιρός να ανοίξει και στην Πατρίδα μας το θέμα της θανατικής καταδίκης για ειδεχθή εγκλήματα όπως η παιδοφιλία και ο βιασμός. 

Διαβάζουμε και αλλού πως δυστυχώς όσο αφήνουμε ανεξέλεγκτους τέτοιους τύπους ,όσο δεν τους απομονώνουμε, όσο δεν τους πάμε σε κάποιο ψυχιατρείο για να περάσουν εκεί το υπόλοιπο της ζωής τους ,τόσο όλοι υποκριτικά θα πέφτουμε όλο και περισσότερο από τα σύννεφα για ό,τι συμβαίνει δίπλα μας. 
Η δική μου άποψη είναι πως ο ΘΑΝΑΤΟΣ είναι η ΜΟΝΗ λύτρωση για τέτοια αποβράσματα της κοινωνίας. 

Ακόμα και εάν ήταν γιος μου θα ήθελα να σκοτωθεί αυτό το ΚΤΗΝΟΣ και ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί στις ΗΠΑ που σε αρκετές Πολιτείες υπάρχει η θανατική ποινή υπάρχει πρόβλημα κατά κάποιους ψευτοκουλτουριάρηδες Δημοκρατίας. 

Άλλωστε τι είναι Δημοκρατία ; Να βιάζει και να δολοφονεί όποιος θέλει και μετά με 5-10 χρόνια φυλακή να καθαρίζει;

1 σχόλιο:

ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ.... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ.... ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!