ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Τρελοκομείο η Ωραία και Μεγάλη Ελλάς

Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Τρελοκομείο η Ωραία και Μεγάλη Ελλάς


Κοιτάζοντας τις αναρτήσεις με τα περισσότερα κλικ , διαπιστώνω πως ακόμα και σήμερα εξακολουθείτε οι περισσότεροι από εσάς να διαβάζετε μ@λ@κίες.Ρωτώντας και φίλους που δουλεύουν σε site ή έχουν δικά τους ιστολόγια διαπιστώνουν και αυτοί πως σας αρέσουν αναρτήσεις με πηχυαίους ψεύτικους τίτλους που έχουν να κάνουν με τα πιο ζωώδη ένστικτα του ανθρώπου.

Από την άλλη διαμαρτύρεστε για την πληροφόρηση που σας παρέχουν τα ΜΜΕ ενώ οι δικές σας διαδικτυακές επιλογές κάνουν π.χ τις ειδήσεις των ιδιωτικών καναλιών να φαντάζουν πανεπιστημιακού επιπέδου και υψηλής εγκυρότητας σε σχέση με τις ανοησίες που σας τραβάνε την προσοχή και κερδίζουν τα κλικ σας.

Είμαι πεπεισμένος από το 2007 που δημιούργησα αυτό το ιστολόγιο και στην πορεία ακολούθησαν και άλλα πως η ενημέρωση που σας παρέχεται από τα ΜΜΕ της Πατρίδας μας (μιλάω πάντα για την πλειοψηφία των ακροατών , αναγνωστών , τηλεθεατών είναι ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ από αυτή που σας αξίζει.

Άλλωστε όσο μεγαλύτερο ψέμα σας σερβίρει κάποιος τόσο περισσότερο παρακολουθείτε την δουλειά του.

Δεν θέλω να στεναχωρήσω τώρα συναδέλφους για τα ψέματα που σας έχουν κατά καιρούς γράψει ούτε φυσικά είναι αυτό το θέμα μου.

Άλλωστε ένα προϊόν πουλάνε και όταν είναι αληθινό εσείς δεν το αγοράζετε.

Δεν λέω πως είναι ελληνικό το φαινόμενο όμως π.χ στη Γαλλία δύσκολο κάποιος που παραπλανεί συστηματικά την κοινή γνώμη βρίσκεται στην κορυφή.

Εδώ στην Ελλάδα έχουμε όχι μόνο τους πολιτικούς που μας αξίζουν αλλά και την ενημέρωση που μας ταιριάζει.

Δηλαδή που θα μπορούσε αλλού η Πόπη Τσαπανίδου να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση εκτός από την Ελλάδα;

Υπήρχε ποτέ περίπτωση να είχαμε σχολιαστές σε δελτία ειδήσεων άτομα του κοινού ποινικού δικαίου στις ΗΠΑ;

Στην Ελλάδα όμως του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη , του Βίκτωρα Ρέστη , του Ευάγγελου Μαρινάκη , του Λάκη Λαζόπουλου, της Γιάννας Αγγελοπούλου , του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα χωράνε όλα τα "φρούτα" τα οποία αποτελούν τους κλόουν οι οποίοι παίζουν στο θίασο εδώ η ωραία Ελλάς!!

Όσοι έχουν μυαλό μπορούν να σκεφθούν και να καταλάβουν πόσο άδικος είμαι όταν λέω πως για εμάς δεν υπάρχει καμιά σωτηρία όσο παραμένουμε ίδιοι.

Και δυστυχώς δεν δείχνουμε πως θέλουμε να αλλάξουμε.

Άλλωστε μια χαρά περνάμε χρόνια τώρα και οι συνέπειες είναι μικρές εάν αναλογιστείς πως άλλοι λαοί με πιο συνεπή στάση ζωής έχουν υποστεί τα πάνδεινα.

Μήπως τελικά να παραμείνουμε ίδιοι;

ΣΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: