Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

Μας ζητάτε την άποψή μας για ό,τι συμβαίνει ...διαβάστε εάν αντέχετε
Πολλές φίλες και φίλοι αναζητούν από εμάς την δική μας άποψη για ό,τι συμβαίνει σήμερα στη Χώρα μας.

Με λύπη παρατηρώ πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν χιλιάδες συμπολίτες μου που δεν κατανοούν πως η Χώρα πήρε μια απλή παράταση 120 ημερών και μετά πρέπει να αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα πιο δρόμο θα ακολουθήσει.

Καθόλου δεν βοηθούν οι πανηγυρισμοί της αριστεράς αλλά ούτε και η μιζέρια μιας ψοφοδεξιάς που οδήγησε την Χώρα να βιώνει στις μέρες μας τον απόλυτο παραλογισμό!!!

Η Αμερικανική Κυβέρνηση του Ομπάμα αρωγός της αριστερής κυβέρνησης του κ. Τσίπρα και εμείς ακόμα όμηροι μια ψευτοαριστερής κουλτούρας που οδήγησε τον Τόπο στη σημερινή του οικονομική καταστροφή.

Οι ΗΠΑ εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα και είναι ο πιο δυνατός παίχτης στην παγκόσμια σκακιέρα παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η Ελλάδα από την επανάσταση του 1821 και μετά ουδέποτε υπήρξε ανεξάρτητη αφού ΟΥΔΕΙΣ μπορεί να ισχυριστεί πως ένα μικρό Κράτος μπορεί να είναι πράγματι ανεξάρτητο εάν δεν έχει εξασφαλίσει οικονομική αλλά και στρατιωτική αυτονομία.
Μανώλης Γλέζος - Μέλος της ΕΟΝ
Άχρηστα υποκείμενα όπως ο Μανώλης Γλέζος ή ο Μίκης Θεοδωράκης θεωρούν πως κατεβάζοντας σημαίες και λέγοντας μονίμως ψέμματα θα συνεχίσουν να εξαπατούν τους πολίτες.


Ο κ. Γλέζος διεκδικεί μάλιστα και γερμανικές αποζημιώσεις κάτι που όπως σας έχουμε αναλύσει με κείμενο είναι νομικά αδύνατο να συμβεί. Διαβάστε εδώ σχετικά

Ο Υπουργός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη κ. Θεοδωράκης από την άλλη πλευρά αφού άλλαξε στην ζωή του όλα τα κόμματα ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΝΔ, ΚΚΕ ζητάει από όλους εμάς να επαναστατήσουμε κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επειδή δεν εκτιμούν πως τύποι σαν τον Θεοδωράκη έχουν αξία και δεν τον αξιοποιούν!!!

Το πρόβλημά του είναι κυρίως πως δεν έχει καμιά κοινωνική απήχηση αφού εάν θα είχε θα μπορούσε να διεκδικήσει με την δημιουργία ενός κόμματος μια θέση στο πολιτικό γίγνεσθαι. εδώ και δεκαετίες που περιπλανιόταν από κόμμα σε κόμμα και έπαιρνε χρηματοδοτήσεις για το αμφιβόλου ποιότητας έργο του.

Η δική μας ΑΠΟΨΗ αφού μας την ζητάτε είναι πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τα πήγε καλά αφού εξαπατώντας ένα μικρό μέρος των ψηφοφόρων της που ζητούσαν παράλογα πράγματα κατάφερε να πάρει μια παράταση ζωής για την Ελληνική Οικονομία τεσσάρων μηνών.

Αυτό βέβαια καθόλου δεν θα την ωφελήσει σε βάθος χρόνου αφού θα πρέπει να κάνει μια ωραία κωλοτούμπα σε τέσσερις μήνες και να υπογράψει ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή να οδηγήσει την Χώρα εκτός ευρώ κάτι που είναι και το πιο πιθανό την στιγμή που μιλάμε.

Άλλωστε οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία θα το διαλύσουν το ευρώ όσο η Γερμανίδα Καγκελάριος εμμένει στις παράλογες πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζει χωρίς καμιά επιτυχία στις χώρες της ευρωζώνης.

Επειδή τους επόμενους μήνες σκουπίδια της αριστεράς όπως οι Γλέζος και Μίκης Θεοδωράκης θα συνεχίσουν την πολεμική τους κατά της Ελλάδος καλό θα είναι να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι δυνάμεις που θα τους οδηγήσουν σε πιο φρικτή απομόνωση από αυτήν από την οποία βρίσκονται σήμερα.

Γλέζος και Θεοδωράκης με τους "αγώνες" τους για την εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων θα έχουν από την Ιστορία την τύχη που τους αξίζει.

Άλλωστε ποιος θυμάται σήμερα τον Στάλιν , τον Τσαουσέσκου και τους λοιπούς δικτάτορες τους οποίους θαύμαζαν οι Γλέζος και Θεοδωράκης.


Αυτή είναι η δική μας ΑΠΟΨΗ και για τον κ. Γλέζο ας πάει σε καμιά κηδεία ακόμα του Δικτάτορα Χότζα και ας βγει μετά να μιλήσει και πάλι για Δημοκρατία!!!!

Διαβάστε εδώ τι εστί Γλέζος για να καταλάβετε πόσο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ  είναι.

Μας είναι οδυνηρό να πιστέψουμε πως ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει στα σοβαρά τις αρλούμπες ενός υπερήλικα που αρνείται να ΠΙΣΤΕΨΕΙ πως ο κομμουνισμός ηττήθηκε ,αφήνοντας πίσω εκατομμύρια θύματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: