Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Με Πρόεδρο Πάκη και Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η χώρα βαδίζει προς πλήρη απαξίωσηΠως να σε πάρει κανείς σοβαρά όταν βάζεις για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον πιο ανίκανο Υπουργό που έχει περάσει τα τελευταία δέκα χρόνια από τις Ελληνικές Κυβερνήσεις που μας χρεοκόπησαν;Έλα ας αφήσουμε τους κακούς Ευρωπαίους που θέλουν την καταστροφή μας και ας κοιτάξουμε τα χάλια μας.

Η ανακοίνωση μάλιστα της ΝΔ που θα στηρίξει λέει τον Πάκη αποτελεί και την ταφόπλακα για ένα κόμμα που δεν λέει να σοβαρευτεί ακόμα και τώρα που έχει χάσει με 8,5 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ που πριν λίγα χρόνια πάλευε για την είσοδό του στην Ελληνική Βουλή.

Πως περιμέναμε να αλλάξουν τα πράγματα από την Κυβέρνηση Σαμαρά όταν κρατούσε από ό,τι φαίνεται αγαστές σχέσεις με όσους μας οδήγησαν ως εδώ.

Πως να ξεχάσεις τον Υπουργό που όταν κάηκε όλη η Αθήνα από τους αναρχικούς ή μήπως από πράκτορες έλεγε πως η ΕΛ.ΑΣ επιτέλεσε στο ακέραιο το καθήκον της.

Πως ο Σαμαράς που μίλαγε για ανακατάληψη των Πόλεων από τους λαθρομετανάστες στις πολιτικές του ομιλίες δέχεται να ψηφίσει για Πρόεδρο έναν πολιτικό που καλωσόριζε όσους ερχόταν στην Χώρα μας χωρίς καμιά ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και διόριζε από την άλλη χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους για να οδηγηθούμε λίγους μήνες αργότερα σε πρόωρες εκλογές λόγω έλλειψης ρευστότητας αφού η "σωτήριος" πενταετία Καραμανλή τριπλασίασε το Δημόσιο Χρέος;

Γιατί να πιστέψω στα λόγια του πρώην Πρωθυπουργού πως θα διαλύσει την διαφθορά όταν ουδείς Υπουργός της Καραμανλικής Περιόδου δεν οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης για τις παραλείψεις του;

Πως να πιστέψω τον τωρινό Πρωθυπουργό πως θα κτυπήσει την διαφθορά όταν στην αυλή του έχει μετακινηθεί ό,τι πιο διεφθαρμένο κυκλοφορούσε στο πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ;

Όχι δυστυχώς δεν χρειάζεται να έχεις επιστημονικές γνώσεις για να καταλάβεις πως η διαφθορά του πολιτικού συστήματος είναι τέτοια  που δεν υπάρχει ελπίδα για την Χώρα.

Θα χρεοκοπήσουμε όσα δις ευρώ και να μας δώσουν οι εταίροι μας επειδή σε αυτή την Χώρα επικροτείται ο πολιτικός ο οποίος είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ και είναι πιστός στις απόψεις του εκάστοτε αρχηγού του.

Τα ψέμματα τελειώσανε και δυστυχώς οι μόνοι που θα τιμωρηθούν είναι οι έντιμοι αυτής της Χώρας που το έχει χούι φαίνεται να φυλακίζει τους Κολοκοτρώνηδες και να κάνει Προέδρους της Δημοκρατίας τους Πάκηδες.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: