ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Π. ΜΑΥΡΙΚΟΣ : Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ

Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Π. ΜΑΥΡΙΚΟΣ : Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ


"Πέρασε ένας μήνας από την ημέρα που μας προέκυψε η νέα συγκυβέρνηση και αυτό το οποίο είναι πλέον φανερό για την πλειοψηφία των Ελλήνων, είναι μια καλή δόση από σκοτσέζικο ντους. Την μια μέρα να αισθανόμαστε...
εθνικά υπερήφανοι και απαλλαγμένοι από τα δεσμά των κοινοτικών εταίρων μας και την επόμενη να τρέχουμε στα ATM’s να σηκώσουμε ότι μας έχει απομείνει και να ψάχνουμε μέρος να τα κρύψουμε.

 Την μια μέρα να αισθανόμαστε ανακουφισμένοι και με μια σχετική αισιοδοξία για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας και την επόμενη να τρέχουμε για αντικαταθλιπτικά και αντιπιεσικά. Ωραία στρατηγική από τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένας μήνας χαμένος. Με εξαγγελίες εκ του ασφαλούς, όπως για παράδειγμα η εξαγγελία για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς. Αφού υπάρχει ήδη νομοθετικό πλαίσιο προστασίας. Τι θα αλλάξουν σε αυτό ;

Άλλη εξαγγελία, για το ευαίσθητο θέμα των προσλήψεων. Δεν λέγεται όμως ότι στο προϋπολογισμό του 2015, έχουν προβλεφθεί, κοστολογηθεί και συμπεριληφθεί 15.000 νέες προσλήψεις και μέσα από αυτές θα κάνουν τις όποιες προσλήψεις ή νέες επαναπροσλήψεις εξαγγέλλουν.

Άλλη εξαγγελία, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, αλλά όμως φίλοι και συνοδοιπόροι των κινημάτων αντίδρασης στη πληρωμή του, σπεύστε να πληρώσετε για φέτος και θα το βελτιώσουμε για του χρόνου.

Τι να πρωτογράψεις για μια κυβέρνηση τριών εβδομάδων, η οποία κατάφερε το ακατόρθωτο. Να φύγουν 25 δις€ από τις Τράπεζες με το καλημέρα. Και η ζημιά αυτή ούτε ακούγεται, ούτε αναδεικνύεται από κανένα κόμμα ή πολιτικό σχηματισμό. Γιατί άραγε ;

Η (επικοινωνιακή) πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ όμως έχει και τα καλά της (για κάποιους). Αναδεικνύει τηλεοπτικούς αστέρες, οι οποίες σε λίγους μήνες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του ΓΑΠ και θα περιδιαβαίνουν Πανεπιστήμια, Λέσχες και Ιδρύματα ανά τις Ηπείρους για να δίνουν με το αζημίωτο διαλέξεις για το ‘’ Ελληνικό Πρόβλημα και Τις Δυνατότητες Επίλυσης Του ‘’.

Όλα γύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: