Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Όσο όλοι οι άλλοι θα συνεχίζουν να σας σερβίρουν παραμύθια εμείς θα σας υπενθυμίζουμε πως λεφτά για να υπάρξουν πρέπει επιτέλους να παρθούν από τους έχοντες και κατέχοντες.

Όσο οι  Κοντομηνάδες , Λαυρεντιάδηδες και Μαρινάκηδες δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη ή το βάζουν και βγάζουν ψίχουλα η Ελλάδα (φτωχή πλην τίμια sic) όποια κυβέρνηση και να έχει θα είναι μια όμορφη χώρα με δυστυχείς κατοίκους. Το αποτέλεσμα των εκλογών επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά πως ο Έλληνας θέλει να του χαϊδεύουν τα αυτιά και να του λένε μονίμως ψέματα.


Αρέσκεται σε συνωμοσιολογίες , γουστάρει να  το παίζει σπουδαίος και κυρίως ανέχεται τον πλησίον που θησαυρίζει κλέβοντας το Κράτος δηλαδή τον ίδιο.

Ποτέ ο Έλληνας δεν θα γίνει Ευρωπαίος όπως άλλωστε και κανένας βαλκανικός λαός. Άμα δηλαδή σε έχουν μάθει να μην παράγεις όσα θα έπρεπε και μπορείς και όταν σε έχουν ευνουχίσει για δεκαετίες με τα δανεικά και αγύριστα πως τώρα να σε μάθουν να γίνεις συνετός και κυρίως συνεπής πολίτης.

Και ποιος να σε μάθει δηλαδή αυτό ο τζάμπα μάγκας δεν πληρώνω ή μήπως οι Έλληνες εφοπλιστές που τελικά με παρακάλια έδωσαν κάποια εκατομμύρια ευρώ για τον φόρο αλληλεγγύης που εσύ πληρώνεις από το υστέρημά σου εδώ και τρία χρόνια.

Βέβαια όσο ικανός να αποδεχθεί ο Βαρουφάκης που ζούσε στις ΗΠΑ είναι αδύνατον να πείσει τους Έλληνες εφοπλιστές και βιομηχάνους να συνεισφέρουν ώστε να σωθεί αυτή η δύσμοιρη χώρα.

Ούτε άλλος κανείς μπορεί να πείσει τους πλούσιους αυτού του Τόπου να σταματήσουν να απομυζούν τον ελληνικό λαό , ούτε φυσικά θα φοβηθούν οι τζαμπατζήδες ιδιοκτήτες των ΜΜΕ την κυβέρνηση Τσίπρα η οποία θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια από την μία κυβίστηση (κοινώς κωλοτούμπα) στην άλλη μέχρι να υπογράψει και αυτή τα δικά της μνημόνια.

Άλλωστε ακόμα και ο πιο μαλάκας Έλληνας που ψήφισε αυτή την Κυβέρνηση δεν περίμενε να γλιτώσει τους φόρους και τα δανεικά απλώς προσδοκά και καλά κάνει πως θα έχει μια επιμήκυνση μια ελάφρυνση ώστε να μπορέσει να κουβαλήσει για περισσότερα χρόνια το υποζύγιο!!!

Γιατί άμα είσαι ψεκασμένος και διαβάζεις θεωρίες συνωμοσίας στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ τις οποίες και αναπαράγεις στους ηλιθίους φίλους σου πως να σωθείς βρε αγόρι μου;

ΥΓ: Όσοι ασχολούνται με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του κ. Βαρουφάκη καλό θα ήταν να κοιτάξουν τα χάλια άλλων πολιτικών ανδρών που εάν και ντύνονται "κομψά" είναι τόσο ευτραφείς (για να μην βρίσω μεσημεριάτικα) που ό,τι και να βάλουν τους κάθεται πάνω τους σαν τσουβάλι.


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: