Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Οι Ναζί θα ηττηθούν η Δημοκρατία θα νικήσει

Ένα σωρό βλακείες σας σερβίρουν ως "ειδήσεις" site και blogs που χρόνια τώρα αλλάζουν πολιτικές τοποθετήσεις όπως ο Αβραμόπουλος πουκάμισα!!

Και επειδή εμείς δεν μπαίνουμε στο τρυπάκι εάν και πρώτοι από το 2007 σας είχαμε γράψει για την χρεοκοπία της Χώρας νιώθουμε την ανάγκη να σας πούμε πως οι δυσκολίες θα συνεχιστούν αλλά αυτή την φορά θα πληρώσει μεγαλύτερη γκάμα Ελλήνων.

Είναι καιρός άλλωστε να βάλουν το χέρι στην τσέπη και κάποια καλόπαιδα της Εκάλης, της Κηφισιάς, της Βουλιαγμένης , της Μυκόνου και όσοι πίστευαν πως οι Πρόεδροι κάθε λογής και Εθνικότητας μένουν πάντα στο απυρόβλητο. 

Η δική μας άποψη για τον Γιάννη Βαρουφάκη είναι ΑΠΟΛΥΤΑ θετική και είναι ίσως ο μοναδικός Υπουργός Οικονομικών ο οποίος μπορεί να κυκλοφορεί και να επευφημείται από πολίτες μέρα μεσημέρι στο Σύνταγμα. 

Όσοι σας σερβίρουν τάχα μου ειδήσεις πως δεν ξέρει τι κάνει ή πως τάχα μου είναι κομμουνιστής θέλουν απλώς να καλύψουν την δική τους ανικανότητα ή κυρίως να αφήσουν τα αφεντικά τους στο απυρόβλητο -οικονομικό κυρίως -και βέβαια δικαστικό αφού η Δικαιοσύνη είναι ένας τομέας που νοσεί βαθύτατα στη Χώρα μας από το 1945 και έπειτα. 

Πρώτοι στη μάχη κατά του Βαρουφάκη είναι η οικογάνεια Μητσοτάκη η οποία κατέκλεψε εκατομμύρια ευρώ από τα μαύρα ταμεία της Siemens και προσπαθεί να διασωθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού που είναι και ο φυσικός τους χώρος. 

Το καρτούν που ως Υπουργός Εσωτερικών είχε μια κλούβα των ΜΑΤ να τον φυλάει(πλέον δεν υπάρχει και όσοι περνάνε απ΄έξω το βλέπουν) θέλει να διεκδικήσει λένε και την ηγεσία του κόμματος για να συνεχίσει τις καταστροφικές πολιτικές που οδήγησαν χιλιάδες συμπατριώτες μας στο να αυτοκτονήσουν. 

Η γενοκτονία του Ελληνικού Λαού που ξεκίνσαν οι απόγονοι των ΝΑΖΙ δεν θα περάσει γιατί η Δημοκρατική Ευρώπη δεν θα παραδοθεί αμαχητί στις παράλογες απαιτήσεις της πρώην ανατολικογεμανίδας Καγκελάριου Άνγκελας Μέρκελ η οποία έχει οδηγήσει 17 εκατομμύρια Ευρωπαίων πολιτών στην πλήρη οικονομική εξαθλίωση. 

Η Δημοκρατία θα νικήσει, οι απόγονοι των ΝΑΖΙ θα τιμωρηθούν για ακόμη μια φορά σκληρά από τους Ευρωπαίους δημοκράτες και την σύμμαχο και φίλη Ρωσία που πολέμησε τον Ολοκληρωτισμό πριν η ίδια κυλήσει στην πανώλη του κομμουνισμού που διέγραψε την υπέροχη τσαρική παράδοσή της. 

Το ηχηρό μήνυμα της Δημοκρατικής  Ευρώπης αλλά και των φίλων και συμμάχων μας Αμερικανών θα οδηγήσει σε πλήρη απομόνωση όσους θέλουν να αναβιώσουν τις ανθρώπινες θηριωδίες ενός λαού που έκαιγε βιβλία και ανθρώπους και που θεωρούσε πως ήταν ανώτερος από τους υπολοίπους. 

Η Γερμανία του Χίτλερ και η Γερμανία της Μέρκελ έχουν ένα κοινό παρανομαστή την πλήρη απαξίωσή τους στον Άνθρωπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: