Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

"Μας χτύπησαν..."!Σοκαρισμένος ο δήμαρχος Κηφισιάς μετά τη ληστεία στο σπίτι του"Η τετραμελής οικογένεια μας είναι υγιής, χάρη στην πίστη στο Θεό και την προσευχή μας, αν και δεχθήκαμε με την σύζυγό μου χτυπήματα από τους κακοποιούς", αναφέρει ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, με αφορμή τη ληστεία στο σπίτι του σήμερα το πρωί.


Αναλυτικά η δήλωσή του:
"Λόγω της ευρείας δημοσιότητας -παρά το ότι από την πρώτη στιγμή ζήτησα να χαρακτηριστεί ως "μη ανακοινώσιμο" γεγονός – η δημοσιογραφική προβολή της νυχτερινής ληστρικής επίθεσης με υποχρεώνει να δηλώσω:οπλισμένοι και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους ληστές, εισέβαλλαν στην κατοικία που μισθώνω στην Κάτω Κηφισιά και αφού ακινητοποίησαν για περισσότερο από δύο ώρες την σύζυγό μου και εμένα άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα, τιμαλφή και ασημικά.

-Η τετραμελής οικογένεια μας είναι υγιής, χάρη στην πίστη στο Θεό και την προσευχή μας, αν και δεχθήκαμε με την σύζυγό μου χτυπήματα από τους κακοποιούς.

-Εκφράζω ευχαριστίες και έπαινο στους: Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου για το ενδιαφέρον τους, Διοικητές των τμημάτων Ασφάλειας και Αστυνομίας Κηφισιάς, την Υποδιεύθυνση Ανατολικής Αττικής και το Τμήμα Ιδιοκτησίας της Ελληνικής Αστυνομίας, τους άνδρες και τις γυναίκες των υπηρεσιών αυτών που επιλήφθηκαν άμεσα συλλέγοντας όλα τα στοιχεία και παρέχοντας μας σχετική βοήθεια. Τονίζω ότι τα περιστατικά τέτοιων εγκληματικών πράξεων είναι σπανιότατα πλέον στο Δήμο μας.

-Θερμές ευχαριστίες σε όσους Συμπολίτες και μη εξέφρασαν ποικιλοτρόπως την συμπαράσταση τους.

-Εξυπακούεται ότι δεν παρακωλύονται τα καθήκοντα μου ως Δημάρχου Κηφισιάς".

Το χρονικό

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα. Οι τρείς ληστές μπούκαραν στο σπίτι του δημάρχου Κηφισιάς, στην οδό Αρεως 77, από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Όμως, ο κ. Θωμάκος τους άκουσε και όταν κατέβηκε κάτω ήρθε αντιμέτωπος μαζί τους. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δήμαρχος πάλεψε μαζί τους αλλά οι ληστές τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν. Η σύζυγός του, άκουσε τον θόρυβο και όταν κατεβηκε να δει τι συμβαίνει ακινητοποιήθηκε κι εκείνη από τους ληστές με τον ίδιο τρόπο.

Ο 9χρονος γιος της οικογένειας, ο μικρός Θωμάς, κρύφτηκε και όταν πίστεψε ότι οι ληστές έχουν φύγει, κατέβηκε και έλυσε τους γονείς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: