Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Η Ελλάδα προετοιμάζεται να εγκαταλείψει το ευρώ

Η τετράμηνη παράταση που πέτυχε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ένα και μοναδικό στόχο. 
Αυτός δεν είναι άλλος από το να προετοιμαστεί να εγκαταλείψει την ζώνη του ευρώ ή να ακυρώσει τις υποσχέσεις της και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης πράγμα που δεν είναι καθόλου πιθανό. 
Ήδη η κοινή γνώμη έχει ετοιμαστεί ψυχολογικά για την μεγάλη έξοδο αφού πλέον οι ανάσες "υπερηφάνειας" για την ΝΙΚΗ κατά των "κακών" Γερμανών έχουν κυριεύσει και φέρει ανάταση  στην πλειοψηφία των Ελλήνων. 
Η αξιωματική αντιπολίτευση παραπαίει ενώ και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν δείχνουν καμιά δυναμική για να χαλάσουν την μαγιά και την καλή επικοινωνία που έχει ο Τσίπρας με τον λαό. 

Σε τέσσερις λοιπόν μήνες θα ξαναπάμε σε μια διαπραγμάτευση που δεν θα οδηγήσει πουθενά και θα κληθεί ο ελληνικός λαός μέσω δημοψηφίσματος ή εκλογών να επιβεβαιώσει την απέχθεια του προς τα μνημόνια. 

Η νέα ισχυρή πλειοψηφία των αντιμνημονιακών δυνάμεων θα οδηγήσει σε μια νέα τετραετία για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ που θα χτίσει μια αυτοκρατορία πάνω στο εθνικό μας νόμισμα και την δική μας δυστυχία. 

Όσοι θεωρούν πως υπάρχει χώρος για μνημονιακά κόμματα στο νέο πολιτικό σκηνικό που στήνεται πλανώνται πλάνην οικτρά.

Ο Σαμαράς θα μείνει στην Ιστορία όχι ως ο πλέον επιτυχημένος Πρωθυπουργός σε επίτευξη οικονομικών στόχων όπως θα περίμεναν οι οπαδοί του αλλά ως ο Εφιάλτης Γερμανοτσολιάς που προσπάθησε να πουλήσει την Χώρα και οδήγησε σε πείνα τον λαό του υπακούοντας τυφλά την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και την μαφία των Βρυξελλών!!!

Όχι όλα αυτά δεν είναι ό,τι εμείς θα επιθυμούσαμε αλλά μια πραγματικότητα που διαμορφώνεται ήδη και ακόμη στη Συγγρού κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Οι 8,5 μονάδες της διαφοράς άνετα θα γίνουν 10 το καλοκαίρι και η συρρίκνωση της ΝΔ θα  οδηγήσει σε πολυδιάσπαση και περαιτέρω ενδυνάμωση εξτρεμιστικών κομμάτων όπως η Χρυσή Αυγή. 

Η Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στις εκλογές του καλοκαιριού θα φέρουν επιστροφή στη δραχμή και ξεκίνημα από το μηδέν για όλους τους Έλληνες που ατυχώς επί δεκαετίες αλλά ακόμα και σήμερα ψηφίζουν με βάση το πορτοφόλι τους και εκεί κάνουν πάντα το λάθος!!!!!!!

Μαύρος Γάτος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: