Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Τελικά μας κατέστρεψαν και εμείς ακόμα στηρίζουμε την σαπίλα


Όχι εμείς είμαστε διαφορετικοί.... Δεν είμαστε ένα μέσο ενημέρωσης που θα σας χαϊδεύει τα αυτιά για μερικά κλικ παραπάνω.


Άλλωστε ποτέ δεν σας είχαμε ανάγκη... Κανέναν δεν είχαμε ανάγκη αφού οι δικές μας πλάτες ήταν πολύ γερές επειδή στηρίζονταν στη δική μας "τρέλα" και αγάπη για το λειτούργημα της δημοσιογραφίας που κατάντησαν κατάπτυστο όσοι διετέλεσαν πρόεδροι των ενώσεων μας από την μεταπολίτευση και μετά.

Μιλάμε για ένα σωματείο το οποίο για να έχει προνόμια που δεν έχει η πλειονότητα των Ελλήνων πούλησε όχι μόνο την πένα του , αλλά και την ψυχή του στο διάβολο που σε άλλες περιπτώσεις ήταν τα λαμόγια επιχειρηματίες των ΜΜΕ και σε άλλες ένας κρατικός φορέας που παραπληροφορούσε συστηματικά και χωρίς αιδώ για μια χούφτα δραχμές αρχικά ή ευρώ μετέπειτα.

Έτσι κανένα μέσο δεν σας πληροφόρηση εγκαίρως για τη χρεοκοπία της Χώρας το 2009 , ούτε βέβαια κανείς πολιτικός πλην του Τσοχατζόπουλου μπήκε φυλακή για τα δις ευρώ που φαγώθηκαν σε μίζες που καλούμαστε όλοι εμείς τώρα να πληρώσουμε σε ένα δυσβάστακτο δημόσιο χρέος που φόρτωσαν στις πλάτες των Ελλήνων.

Ο Πάγκαλος μιλάει για το πελατειακό κράτος και λέει πως μαζί τα φάγαμε. Έχει εν μέρει δίκιο αφού η πλειοψηφία από εμάς ψήφισε ό,τι πιο διεφθαρμένο κυκλοφορούσε για να πάρει μια θεσούλα στο Δημόσιο ένα δάνειο που δεν δικαιούνταν , μια εξυπηρέτηση για να πέσει στα μαλακά σε μια παρατυπία.

Η φοροδιαφυγή έγινε εθνικό σπορ και μόνο όσοι δεν μπορούσαν δεν φοροδιαφεύγανε και αυτοί ήταν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.

Και αφού χρεοκοπήσαμε , αφού φάγαμε και διαλύσαμε τα πάντα , αφού φτιάξαμε εφοπλιστές με χρήματα των Τραπεζών (θαλασσοδάνεια) , βιομήχανους με μοναδικό τους πελάτη το Ελληνικό Δημόσιο , Εθνικούς Εργολάβους , ψηφίσαμε και την αριστερά να μας φέρει την ΡΗΞΗ με τα φθαρμένα υλικά του ΠΑ.ΣΟ.Κ τους κλέφτες δηλαδή που διέλυσαν τα πάντα για να συνεχίσουν να απομυζούν πουλώντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

Γι' αυτό και εμείς αφήνουμε όλους να εκφράζουν την άποψή τους ελεύθερα γιατί όσο και να το κάνουμε στην Ελλάδα ζούμε (για πόσο ακόμα άραγε) και γνωρίζουμε τον καθένα από αυτούς που κινούνται διαδικτυακά με τα καλά του και τα κακά του.

Όταν λοιπόν διαβάζεις ψεύτες , κλέφτες και λωποδύτες μην περιμένεις πως θα  μάθεις αλήθειες απλώς θα γίνεις και εσύ όπως αυτοί.

Ανεύθυνος κριτής των πάντων , ψευτοεπαναστάτης του αναπαυτικού σου καναπέ και χωρίς καμιά πολιτική αίσθηση του τι γίνεται γύρω σου.

Γι' αυτό κιόλας οι ψεκασμένοι μπήκαν στην Κυβέρνηση για να σου δείξει ο Αλέξης πόσο μαλάκας είσαι που τον ψήφισες!!!!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: