Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Δεν μπορεί να υπάρξει Ευρώπη χωρίς Ελλάδα


Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !!!
Όσο κάποιοι απεργάζονται την έξοδο της Χώρας μας από την ζώνη του ευρώ τόσο είμαστε υποχρεωμένοι ως Έλληνες να συσπειρωθούμε πίσω από την ηγεσία μας.Είναι αδιανόητο να ακούς κάποιους να λένε πως πρέπει να σπάσει τα μούτρα του ο Τσίπρας στις διαπραγματεύσεις για να καταλάβει πως οι Γερμανοί δεν παίζουν!!

Πρέπει να είσαι παντελώς ανθέλληνας περισσότερο και από κάποιους που ενδεχομένως βρίσκονται στις ακροαριστερές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ για να μην στηρίζεις την προσπάθεια που γίνεται να πειστεί η Γερμανική Κυβέρνηση για το αυτονόητο.

Πως δεν μπορεί η Ευρώπη να συνεχίσει τις ίδιες λάθος συνταγές λιτότητας που οδηγούν σε απόγνωση εκατομμύρια Ευρωπαίους συμπολίτες μας.

Δεν μπορεί η Γερμανία να κυριαρχήσει στις οικονομίες 28 Ευρωπαϊκών Κρατών που είναι ανεξάρτητα και έτσι πρέπει να παραμείνουν.

Οι Έλληνες στην Ιστορία τους έμαθαν να αντιστέκονται σε τυράννους Ανατολής και Δύσης και αυτό θα πράξουν ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,γιατί μετά από τόσους αιώνες εξακολουθούν να έχουν βαθιά μέσα στο DNA τους Αρετές που ούτε καν διανοούνται εκεί στο Βερολίνο.

Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΜΕΡΚΕΛ ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ "ΙΔΕΩΔΗ" ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ
Τι σημαίνει  π.χ για την Ανατολικογερμανίδα  κυρία  Μέρκελ η λέξη περηφάνια;

Νιώθει περήφανη άραγε για τα εκατομμύρια αστέγους , άνεργους και εξαθλιωμένους Ευρωπαίους πολίτες που έχουν δημιουργήσει οι αλλοπρόσαλλες πολιτικές που εφαρμόζει στις πλάτες των φτωχών λαών του Νότου;

Μήπως έμαθε από τους πρώην κομμουνιστές συντρόφους της τι θα πει η περηφάνια;

Είναι δυνατόν να είναι Καγκελάριος και επικεφαλής της Ευρώπης η Άνγκελα Μέρκελ της οποίας ο πατέρας υπηρέτησε με θέρμη και από κυβερνητικές θέσεις τον Κομμουνισμό;

Πως δέχονται οι ηγέτες των Κρατών του Δυτικού Κόσμου να συνομιλούν με τα απολιθώματα του Κομμουνισμού;

Πως είναι δυνατόν να ηγείται ενός Κράτους δυτικού μια κυρία που έχει ανατραφεί με τα κομμμουνιστικά ιδεώδη;

Πως είναι δυνατόν να δέχεται η "δημοκρατική" Ευρώπη στις τάξεις της μια Γερμανία που ελάχιστα έχει διδαχθεί από το πρόσφατο παρελθόν της;

Η επικυριαρχία της Γερμανίας στην πολιτισμένη και δημοκρατική Ευρώπη θα τελειώσει και τυπικά σε μερικούς μήνες.

Η Γαλλία και  άλλα ισχυρά κράτη-μέλη έχουν αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της και τώρα ο "τρελός του χωριού" ο Έλληνας Πρωθυπουργός σαν μικρό παιδί βροντοφωνάζει πως "ο Βασιλιάς είναι όχι μόνο γυμνός" αλλά και επικίνδυνα αλαζόνας ώστε δεν καταλαβαίνει πως η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα οδηγήσει όλο τον πολιτισμένο κόσμο στο να αναζητήσει ευθύνες για την παρακμή του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος στους απόγονους των ΝΑΖΙ που θέλουν να επιτύχουν την Κινεζοποίηση της Ευρώπης.

Το ΟΧΙ του Τσίπρα στη συνέχιση των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών θα προτιμούσαμε να το πει μια άλλη Κυβέρνηση με περισσότερο εθνικές απόψεις αλλά εδώ δεν είναι θέμα κομματικών ή πολιτικών πεποιθήσεων εδώ είναι θέμα ΤΙΜΗΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ.

Όχι κυρία Μέρκελ δεν είμαστε εμείς οι ζητιάνοι της Ευρώπης αλλά αυτοί που της έδωσαν το όνομά της.

Όχι κυρία Μέρκελ δεν θέλουμε άλλα δανεικά , θέλουμε να ζήσουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ σε μια Χώρα που δεν θα αυτοκτονούν εκατοντάδες συμπολίτες μας εξαιτίας των δικών σας καπρίτσιων.

Όχι δεν θα πουλήσουμε στο παζάρι σας το μέλλον των παιδιών μας . Θα πεθάνουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και θα πολεμήσουμε με πάθος τι που μολύνει την ατμόσφαιρά μας.

Όπως χάσατε το 1945 θα ηττηθείτε και πάλι η Ελλάδα θα νικήσει η Δημοκρατία θα νικήσει , οι Έλληνες θα βρουν το χαμόγελό τους.

Χωρίς εμάς η Ευρώπη σας θα είναι τόσο μικρή που θα καταλάβετε αμέσως το λάθος που κάνατε να μας υποτιμήσετε.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: