Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Καλή τύχη Αλέξη ίσως αποδειχθείς περισσότερο Έλληνας από τους ψευτοπατριώτες της από εδώ πλευράςΠέρασε κιόλας μια εβδομάδα από  τις βουλευτικές εκλογές και η δική μας διαδικτυακή "απουσία" σας άφησε να πανηγυρίσετε ανυποψίαστοι και ανέμελοι την πτώση της "Χούντας" Σαμαρά - Βενιζέλου και την δήθεν κατάργηση των μνημονίων.


Η Χώρα κινείται σε ρυθμούς 1981 και είναι έτοιμη να τα βάλει με όλους όσους επιβουλεύονται την εθνική της Ανεξαρτησία!!! Οι ψεκασμένοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πως με Καμμένους Υπουργούς θα τρομοκρατήσουν τους Ευρωπαίους εταίρους μας και θα μας χαρίσουν όσα χρωστάμε.

Η "επανάσταση" των πλουσίων της αντεθνικής αριστεράς σε συνεργασία με τους πατριδοκάπηλους "ανεξάρτητους" και μιζαδόρους Έλληνες, κάνουν πλιάτσικο στις  τελευταίες μας ελπίδες να γίνουμε επιτέλους ένα ευρωπαϊκό κράτος και όχι η αγορά του Αλ χαλίλη!!!

Οι ανατολίτικες ρίζες δεν ξεριζώθηκαν  στα βάθη των αιώνων και ο μπαταχτξής νεοέλληνας φαντάζεται ως λύση των προβλημάτων του την συνέχιση του σοβιέτ στο ελληνικό δημόσιο που ελέω της ψωφοδεξιάς των Καραμανλήδων έμεινε πάντοτε στο απυρόβλητο.

Το μόνο θετικό από ό,τι τραγικό θα μας  συμβεί τους επόμενους μήνες είναι πως δεν θα κάθονται πλέον στο ίδιο τραπέζι ο Σαμαράς με τον Καραμανλή , ο Βορίδης με τον Μητσοτάκη και ο Γεωργιάδης με τον Γιακουμάτο άλλωστε δεν είναι δυνατόν να δίνεις μάχες εναντίον της αριστεράς όταν μέσα στο ίδιο σου το κόμμα υπάρχουν οι υμνητές της.

Είναι λυπηρό που και σε αυτές τις εκλογές από τους 76 βουλευτές μας οι 26 θα ταίριαζαν σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Καλούμε τον Αλέξη να τους πάρει μαζί του για να σώσει την Χώρα εμείς δεν τους κλείσαμε φυλακή και τώρα οι κλέφτες φωνάζουν για να φοβηθούν όσοι δεν έκλεψαν ούτε μισό ευρώ.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: