Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Μας δικαιώνει και η σημερινή δημοσκόπηση της zougla.grΕδώ και ένα χρόνο φωνάζουμε για τις "διαρροές" της ΝΔ προς τα δεξιά της. Ουδείς από την Κυβέρνηση έδωσε βάση στο θέμα αφού κάποιοι κακοί σύμβουλοι του Πρωθυπουργού θεώρησαν πως με τις παρωδίες -συλλήψεων και την ποινικοποίηση στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής θα είχε λυθεί το πρόβλημα του ευρωσκεπτικισμού που μαστίζει την ευρωπαϊκή δεξιά.
'Έτσι φτάσαμε στο παρά πέντε για να αντιληφθούν οι "Λαζαρίδηδες" πως δεν μπορεί να υπάρξει κεντροδεξιά χωρίς δεξιά και να τρέχουμε τελευταία στιγμή (μετά και από το χτύπημα στη Γαλλία) να δούμε το αυτονόητο που φαίνεται και στην παρακάτω καρτέλα της έρευνας της zougla.grΕκτός από τους βολεμένους δημοσίους υπαλλήλους που έκλεβαν και είναι οπαδοί του "κέντρου" ,μιας εφεύρεσης δηλαδή για να τα έχεις καλά με όλες τις κυβερνήσεις από μαύρες μέχρι κόκκινες χούντες και σοσιαλ-"δημοκρατίες" η ΝΔ χάνει το 4,3% της εκλογικής της δύναμης του 2012 του Ιουνίου προς τα δεξιά της και συγκεκριμένα προς το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής που είναι εξίσου επικίνδυνο με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Εάν υπολογίσουμε και το 1,3 προς τους ΑΝ.ΕΛ γίνεται αντιληπτό πως η συσπείρωση του κόμματος πρέπει να φτάσει από το 63,4% που είναι τώρα στο 90% για να πεις πως έχεις έστω κάποιες μικρές ελπίδες να διεκδικήσεις την πρώτη θέση.

Μην ξεγελιέστε το παιχνίδι δεν παίζεται σε καμιά περίπτωση για την πρωτιά μας μένει μόνο ο άχαρος ρόλος να κόψουμε την αυτοδυναμία του οπαδού του Μαδούρο Αλέξη Τσίπρα και της παρέας του.

Και επειδή εμείς είμαστε μαχητές και δεν θα ψηφίζαμε ΠΟΤΕ ένα αριστερό κόμμα φωνάζαμε εδώ και ένα χρόνο πως με φθαρμένα προϊόντα στέρεο και υγιές σπίτι δεν γίνεται.

Η Νέα Ελλάδα έπρεπε να δημιουργηθεί αλλά βλέπετε το σάπιο μέσα στη ΝΔ δεν άφηνε και εκβίαζε πως θα έριχνε την Κυβέρνηση σε κάθε ενέργεια του Πρωθυπουργού να πάμε επιτέλους μπροστά.

Τα γράφαμε και τα διαβάζαμε μόνοι μας και η εγχώρια  διαπλοκή ετοίμαζε τον επόμενο Πρωθυπουργό που θα της εξασφάλιζε ασυλία σαν και αυτή που της παρείχε επί 2,5 χρόνια η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Γιατί όταν όπως λέει και το  antinews.gr  δεν πατάς στο κεφάλι τους νταβατζήδες αυτοί χορεύουν σήμερα με τα νταούλια του ΣΥΡΙΖΑ και ετοιμάζουν ειδικά δικαστήρια για όσους μέχρι χθες τους παρείχαν δωρεάν και ΑΤΟΚΑ δάνεια και κυρίως ΤΖΑΜΠΑ άδειες και προσωπικό απλήρωτο!!!!

Και μπορεί οι Κουρήδες , οι Βρυώνηδες και οι Ψυχάρηδες να μην πεινάνε όμως ο λαός πεινάει και μετά από 2,5 χρόνια θα τιμωρήσει όσους έβαλαν πλάτη για να μην χρεοκοπήσουμε άτακτα.

"Λεφτά υπάρχουν" όταν θα πάμε στη δραχμούλα για τις 10-20 οικογένειες που από την δεκαετία του 1950 ρήμαξαν αυτόν τον Τόπο.

Όσοι πιστεύουν πως μια αριστερή παρένθεση θα κλείσει σύντομα ας θυμηθούν την πράσινη λαίλαπα που ρήμαξε τον Τόπο από το 1981 έως δυστυχώς και σήμερα.

Γιατί όχι εγώ δεν ψήφισα Σαμαρά για να με κυβερνάει ο Βενιζέλος και το 4% που έχει πλέον και δεν θα βάλω πλάτη για να βλέπω Υπουργούς όλους τους αποτυχημένους πασόκους που βρέθηκαν μέχρι και στο ψηφοδέλτιο επικρατείας μας.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: