Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Η ένοχη selfie της θυγατέρας Ομπάμα τρελαίνει το διαδίκτυοΊσως ήρθε η ώρα ο Αμερικανός πρόεδρος να στρέψει την προσοχή «στα του οίκου του», καθώς προβλέπονται «χουνέρια» από την έφηβη ακόμα κόρη του.Η οικογένεια Ομπάμα η οποία απαγορεύει τις φωτογραφίες των κοριτσιών χωρίς τους γονείς δήλωσε ότι θα γίνουν έρευνες για να διαπιστωθεί πώς έφυγε αυτή η φωτογραφία από το GSM της κόρης του Προέδρου, το οποίο είναι μπλοκαρισμένο.

Στον Λευκό Οίκο προκλήθηκε πανικός γιατί η 16χρονη Μάλια προμοτάρει ένα γκρουπ μουσικών χιπ-χοπ της Νέας Υόρκης. Το εν λόγω συγκρότημα έσπευσε να στείλει παντού αυτή την selfie ενώ ένας από τους ιδρυτές του γκρουπ δήλωσε ότι η φωτογραφία του εστάλη από «έναν κοινό φίλο», γεγονός που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο σάλο στο προεδρικό μέγαρο.Αυτές οι φωτογραφίες απαγορεύονται για την 16χρονη Μάλια και για την 13χρονη αδελφή της Σάσα, οι οποίες δεν μπορούν να μπαίνουν στα social media.
«Θα μπορεί να παίρνει τις δικές της αποφάσεις όταν θα μεγαλώσει, αλλά προς το παρόν και για λόγους ασφαλείας δεν έχει δική της σελίδα στο facebook» είχε εξηγήσει ο Μπαράκ Ομπάμα στο MTV το 2012.
Λίγο καιρό αργότερα και η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις.
«Δεν πιστεύω στο facebook για τα νέα παιδιά.. ειδικά για τις κόρες μου γιατί βρίσκονται στη δημόσια σφαίρα. Υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν ανάγκη να βλέπουν και πράγματα στα οποία δεν μπορούν να συμμετέχουν» είχε πει.

Ο Λευκός Οίκος ανησυχεί ότι η selfie της Μάλια θα γίνει πόλος κριτικής από τους Ρεπουμπλικανούς, οι οποίοι ούτως ή άλλως επικρίνουν τις δύο έφηβες κόρες του Ομπάμα. Κυρίως όμως γιατί ένα από τα μέλη του γκρουπ που εμφανίζεται στο μπλουζάκι της Μάλια, ο Joey Bad$ είχε κατηγορηθεί ότι είχε χτυπήσει έναν αστυνομικό 20 ετών κατά τη διάρκεια μια συναυλίας.

Πηγή: I Efimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: