ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Στο President σήμερα το απόγευμα ο Γεράσιμος Γιακουμάτος

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Στο President σήμερα το απόγευμα ο Γεράσιμος ΓιακουμάτοςΤην κεντρική του προεκλογική ομιλία πραγματοποιεί  σήμερα στις 18:00 στο Ξενοδοχείο President (Κηφισιάς 43-  Αμπελόκηποι) ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος. 

Ο μαχητής της παράταξης έχει γυρίσει όλη την Β' Αθήνας  και εξηγεί στους πολίτες με τον δικό του μοναδικό τρόπο το διακύβευμα αυτών των κρίσιμων για την Πατρίδα μας εκλογών.

Θεωρούμε πως αξίζει έναν από τους τέσσερις σταυρούς των Νεοδημοκρατών στις προσεχείς εκλογές, αφού έχει δώσει μάχες στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά για να σταθεί η Χώρα και πάλι στα πόδια της.

Το έργο του στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας τους τελευταίους 7 μήνες στον τομέα του Εμπορίου κρίνεται ιδιαίτερα πετυχημένο με σειρά νομοθετημάτων που βοήθησαν τους μικρομεσαίους να επιβιώσουν και να πάρουν ανάσες στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία.

Θα σας παρουσιάσουμε αύριο αναλυτικό ρεπορτάζ από την ομιλία του αφού το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ θα είναι εκεί για να την καλύψει.
Δεν υπάρχουν σχόλια: