ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η Δούρου απειλεί το planet- greece επειδή τολμήσαμε να γράψουμε ότι παρομοίασε με χρυσαυγίτες τους ΑΕΚτζήδες! [ΕΓΓΡΑΦΑ]

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Η Δούρου απειλεί το planet- greece επειδή τολμήσαμε να γράψουμε ότι παρομοίασε με χρυσαυγίτες τους ΑΕΚτζήδες! [ΕΓΓΡΑΦΑ]

Με επιστολή της στο planet-greece,η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου ζητά να αποσύρουμε την ανάρτησή μας, σχετικά με επεισόδιο που έγινε με εργαζόμενο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στα Ναυπηγεία Ελευσίνας(δείτε εδώ).Σε επιστολή της μάλιστα προς το blog μας ,αναφέρει πως....


το δημοσίευμά μας εκτός από ψευδές και συκοφαντικό ,είναι και εκβιαστικό.Δε μας λέει βέβαια πως την εκβιάσαμε,εκτός εάν θεωρεί πως η δημοσίευση κάθε είδησης που ή ίδια θα ήθελε να αποκρυβεί,αποτελεί εκβιασμό.Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.
Η κυρία Δούρου μάλιστα μας απέστειλε και μια ανακοίνωση του σωματείου των εργαζόμενων στα ναυπηγεία Ελευσίνας που αναφέρεται σε "κάποιο σάιτ" που "το περιεχόμενο του δημοσιεύματός του ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα".Υποθέτουμε πως η ανακοίνωση των εργαζόμενων ,αναφέρεται στα sites που αναδημοσίευσαν το δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο της κυρίας Δούρου,μετά την επίσκεψή της στα ναυπηγεία και έκανε λόγω για το ενδιαφέρον της περιφερειάρχου για τα ναυπηγεία.Γιατί αυτό δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.
Το κόμμα της κυρίας Δούρου δεν ψήφισε ΟΥΤΕ την τροπολογία που εξασφάλιζε ένα μικρό ποσό για κάθε εργαζόμενο προκειμένου οι άνθρωποι να κάνουν Χριστούγεννα,έπειτα από 9 μήνες απληρωσιάς και 4 χρόνια εμπαιγμού από τη διοίκηση των ναυπηγειών.Και ενδιαφέρθηκε η κυρία Δούρου τώρα;Δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές;Όπως όλοι καταλαβαίνουμε αυτό κρύβει σκοπιμότητα, αν και ελπίζουμε σε αυτό το σημείο να μας διαψεύσει μετά τις εκλογές εάν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση.
Σε ότι αφορά την επίμαχη ανάρτηση του planet-greece,είναι πέρα για πέρα αληθινή.Δεν είμαστε σε καμία διατεταγμένη υπηρεσία.όσοι μας παρακολουθούν το γνωρίζουν.Δεν προσπαθούμε να κοροϊδέψουμε κανέναν εν όψη εκλογών, όπως έγραψε η κυρία Δούρου στο facebook.

Αυτή θα έπρεπε να προσέχει τη συμπεριφορά της εν όψη εκλογών ,εάν ήθελε να βοηθήσει το κόμμα της το οποίο και ενημερώθηκε για το επεισόδιο.Όσα γράφουμε , θα σας τα αποδείξουμε με στοιχεία σε λίγες μόνο ώρες εάν η κυρία Δούρου δεν αποσύρει την συκοφαντική ανάρτηση που έκανε στο facebook σχετικά με όσα γράψαμε και εάν δεν ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους της ΑΕΚ για την προσβολή απέναντί τους μέχρι αύριο το πρωί.
Το planet-greece δεν εκβιάζεται κυρία Δούρου και μάλιστα από αυτούς που "έχουν τη φωλιά τους λερωμένη".
Το planet-greece όποτε έχει χρειαστεί (σε ελάχιστες περιπτώσεις) έδειξε κατά το παρελθόν τη γενναιότητα να ζητήσει συγγνώμη από τους αναγνώστες του.Το ίδιο θα κάναμε και τώρα εάν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία.
Τα ξαναλέμε αύριο με ντοκουμέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: