Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Ποιoς είναι ο μικρός Νικόλας που παίζει μπάλα στο σποτ του Σαμαρά


Παιδί πολύτεκνης οικογένειας από το Περιστέρι και φέρελπις νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ο 14χρονος που πρωταγωνίστησε στο πρώτο τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ της ΝΔ 

Τις τελευταίες μέρες το τηλέφωνο του Αλέξανδρου Κ. από το Περιστέρι χτυπά ανελλιπώς. Στην άλλη γραμμή συγγενείς, φίλοι, αλλά κυρίως δημοσιογράφοι που αναζητούν το παιδί με το οποίο συνομιλεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πρώτο τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ της ΝΔ. Ενα σποτ που έκανε τεράστια αίσθηση και προκάλεσε χιλιάδες αναπαραγωγές στο Διαδίκτυο.

Ο μικρός Νικόλας της διαφήμισης, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνους» είναι γιος του Αλέξανδρου Κ., είναι μόλις 14 ετών, παρά το ύψος του, ο μεγαλύτερος σε μια οικογένεια με συνολικά τέσσερα παιδιά, που ζει στον Αγιο Ιερόθεο Περιστερίου στην Αττική. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιζε σε διαφήμιση. Εχει ξανασυμμετάσχει στο παρελθόν σε προϊοντικές διαφημίσεις, χωρίς φυσικά να βρεθεί στο επίκεντρο του πανελλήνιου ενδιαφέροντος. Λέγεται πως η άνεσή του με τον φακό και τα όμορφα χαρακτηριστικά του τον βοήθησαν να επιλεγεί για το σποτ και να συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως δεν ήταν η πρώτη φορά που κλωτσούσε μπάλα ποδοσφαίρου. Κάθε άλλο. Ο 14χρονος πρωταγωνιστής του διαφημιστικού μηνύματος είναι ποδοσφαιριστής στον Ερασιτέχνη Ατρόμητο.Παίζει κεντρικός αμυντικός και όπως λένε άνθρωποι που τον ξέρουν και τον έχουν δει επί το έργον πρόκειται περί ενός εξαιρετικού ταλέντου. Δεν είναι ο μόνος από την οικογένεια που αγαπά την μπάλα και τις συγκινήσεις της. Oπως αναφέρουν πληροφορίες, δυο μικρότερα αδέλφια του επίσης αγωνίζονται στις ακαδημίες του Ατρομήτου.

Oσο για το τι... είπε, τελικά, στον πατέρα του, ο οποίος λέγεται πως έλκει την καταγωγή του από την Κέρκυρα, αυτό μάλλον θα μείνει οικογενειακό μυστικό...

Περισσότερες από 350.000 προβολές

Πάνω από 350.000 προβολές είχε μέχρι χθες το βράδυ το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ που έκανε τον μικρό Νικόλα της διαφήμισης (Κωνσταντίνος το πραγματικό του όνομα κατά ορισμένες πληροφορίες) διάσημο σε όλη την Ελλάδα. Κι αν το διαφημιστικό μήνυμα προκάλεσε ποικίλα σχόλια ως προς το πολιτικό του σκέλος, κανείς δεν έχει σίγουρα τίποτα να προσάψει στο παιδί με τη συμπαθέστατη φυσιογνωμία, που έμελλε να βρεθεί, έστω και για λίγο, στο προσκήνιο μιας πολύ κρίσιμης προεκλογικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: