ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Τους ξεφτίλισε ο Γιακουμάτος στο MEGA Channel

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Τους ξεφτίλισε ο Γιακουμάτος στο MEGA ChannelΌσοι παρακολούθησαν χθες το βράδυ τον Δημήτρη Στρατούλη στο δελτίο του Mega Channel κατάλαβαν πως ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ που τάζει ακοστολόγητα πράγματα είναι μόνο για ιθαγενείς.Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος έβαλε στην θέση του τον κ. Στρατούλη και τον στρίμωξε αφού δεν είπε για ΑΚΟΜΗ μια φορά που θα βρει τα χρήματα για τις παροχές που τάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μάλιστα το προχώρησε ακόμα πιο πέρα λέγοντας πως χωρίς τα έσοδα από τον ΕΝΦΙΑ δεν θα είναι δυνατόν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις για το επόμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μετά από 1-2 μήνες.

Η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ που ήταν στο πάνελ η κ. Κουντουρά έταζε και αυτή κατάργηση του ΕΝΦΙΑ ,χωρίς όμως να παρουσιάσει μια άλλη πηγή εσόδων που να είναι ανάλογη αυτής των εσόδων από τον ΕΝΦΙΑ.

Για το χρέος μάλιστα της Ελλάδος τόσο ο κ. Στρατούλης όσο και η κ. Κουντουρά δεν είχαν ΤΙΠΟΤΑ να πουν παρά για μια ΑΟΡΙΣΤΗ και ΘΟΛΗ επαναδιαπραγμάτευση με τους εταίρους!!!! Κάτι όμως που σε όλους τους τόνους οι Ευρωπαίοι εταίροι μας έχουν πει πως δεν θέλουν να την κάνουν!!!!

Ο πανέξυπνος Κεφαλλονίτης πολιτικός στην ουσία τους "ξεβράκωσε" και τους δυο αφού με επιχειρήματα όσο τον άφησε βέβαια η παρουσιάστρια να αναπτύξει (ο Στρατούλης πεταγόταν συνέχεια και έπαιρνε από μόνος του τον λόγο) απέδειξε την ΚΕΝΟΤΗΤΑ των εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα προειδοποίησε όλους πως σε περίπτωση που βγει ο ΣΥΡΙΖΑ όλοι θα πληρώσουν τις ανέξοδες εξαγγελίες τους που εάν  τελικά προσπαθήσει να τις υλοποιήσει θα οδηγήσουν την Πατρίδα μας εκτός Ευρωζώνης απομονωμένη και ουσιαστικά διαλυμένη οικονομικά και κοινωνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: