Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Le Monde: «Ο Σαμαράς χρησιμοποίησε την επίθεση στο "Charlie" σε ομιλία κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ»Σχόλιο σχετικά με την αναφορά του Αντώνη Σαμαρά στην ένοπλη επίθεση εναντίον του σατιρικού περιοδικού «Charlie Hebdo», κατά την ομιλία του στη Χαλκίδα, το βράδυ της Τετάρτης, ανήρτησε στην ηλεκτρονική της έκδοση η γαλλική εφημερίδα «Le Monde», υπό τον τίτλο «Ο Σαμαράς χρησιμοποίησε την επίθεση στο "Charlie Hebdo", σε ομιλία κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Στην προεκλογική εκστρατεία, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έκανε μια σύνδεση μεταξύ της επίθεσης εναντίον του «Charlie Hebdo» και των προτάσεων για τη μεταναστευτική πολιτική του αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, που "ενθαρρύνει την παράνομη μετανάστευση"», αναφέρει η εφημερίδα.

«"Σήμερα, στο Παρίσι, σημειώθηκε μια σφαγή με τουλάχιστον δώδεκα νεκρούς. Και εδώ κάποιοι ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο περισσότερο την παράνομη μετανάστευση και υπόσχονται την πολιτογράφηση", δήλωσε ο ηγέτης του συντηρητικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, που βρίσκεται στην εξουσία σε συνεργασία με τους Σοσιαλιστές, από τον Ιούνιο του 2012», καταλήγει
Δεν υπάρχουν σχόλια: