Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Θύμα bullying στο twitter η Εύα ΚαϊλήΜπλόκαρε χρήστη που την έβριζε μέσω του διαδικτύου, αλλά εκείνος επανήλθε λέγοντας ότι έχει 230 ψεύτικους λογαριασμούς για να σχολιάζει τα ποσταρίσματά τηςΕπίθεση από «επαγγελματίες γνωστούς αγνώστους» κατήγγειλε μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα στο facebook η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή.
Η κ. Καϊλή μετά από «bullying» του οποίου έπεσε θύμα από χρήστη στον λογαριασμό της στο twitter, τον μπλόκαρε, αλλά, όπως τονίζει η ίδια, επανήλθε αναφέροντάς της ότι έχει 230 λογαριασμούς για να μπορεί να σχολιάζει τα ποσταρίσματά της.

Μετά από λίγες ώρες μάλιστα ακολούθησε νέα ανάρτηση στην οποία η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει: «Να δεχόμαστε συνεχείς επιθέσεις για εκείνους που η παράταξη τους τίμησε, αλλά έφυγαν πρώτοι..
Να απολογούμαστε για εκείνους που αναπολόγητοι δεν είναι πια εδώ..
Να είμαστε εμείς στα δύσκολα μπροστά πάλι, χωρίς να φοβόμαστε να μιλήσουμε για την αλήθεια που ονομάζουν θράσος, τον ρεαλισμό που ονομάζουν κινδυνολογία, την ελπίδα που εμπορεύονται σε επίπεδο λαϊκισμού..
Έχουμε τώρα και τους επαγγελματίες γνωστούς αγνώστους, να μας κάνουν bullying κ προσωπικές ή σεξιστικές ή προσβλητικές επιθέσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, μιλώντας για δημοκρατία;!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: