Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Ελένη Τσολάκη: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ τη ζήλια και το παραδέχομαι»!Η Ελένη Τσολάκη σε συνέντευξή της μίλησε για τις ανασφάλειες της και αποκάλυψε πως είναι πολύ ζηλιάρα στις σχέσεις της. «Το χειρότερο σενάριο που μπορώ να σκεφτώ για μενα είναι να περάσουν τα χρόνια και να μείνω μόνη μου στη ζωή. Έχω τεράστιο θέμα με τη μοναξιά», δήλωσε στο ΕΓΩ! Weekly.

Η παρουσιάστρια παραδέχεται πως δεν είναι εύκολη υπόθεση για έναν σύντροφο: «Από την πρώτη στιγμή που γνωρίζω κάποιον, του συστήνομαι λέγοντας του να ξέρεις ότι δεν είμαι εύκολη υπόθεση. 

Αναγνωρίζω τα κουσούρια μου, τις ιδιοτροπίες μου και πόσο δύσκολο είναι να συνυπάρξει κάποιος μαζί μου. Αλλά επειδή είμαι αρκετά κτητική και αγαπάω πολύ, όταν μου συμβαίνει είμαι πολύ δοτική. Και έτσι κάπως αντισταθμίζω τα πράγματα", ενώ απαντά αναφορικά με το θέμα της ζήλιας: «Δεν μπορώ να τη διαχειριστώ και το παραδέχομαι».

Σε ότι αφορά τις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει από τον επιχειρηματία σύντροφό της Μιχάλη Αντιώτη, η Ελένη Τσολάκη σημειώνει πως «δεν έχω μιλήσει ποτέ για τα προσωπικά μου και ούτε τώρα θα το κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: